Hrča na krku

maznacik40
4. feb 2015

Baby chcem sa opýtat ak ma niektora skusenost, na pravej strane krku mam 5mm hrcku a na druhej strane 7mm, dost casto ma boli hrdlo moze to byt aj tým, ďakujem

katarinamarkova
4. feb 2015

@maznacik40 skor zvacsene krcne uzliny z neustaleho zapalu hrdla.

maznacik40
autor
4. feb 2015

@katarinamarkova mate skusenost

adulienka
5. feb 2015

Ja mám ten istý problem,bola som aj na krčnom,kde mi zobrali vyter.Mala som bacila,ktoreho som preliecila.A aj tak to nieje ono.Teraz mám pocit ako keby som mala nieco v krku na ppravej strane.Bola som u lekara tak mi povedal,ze je to z krcej chrbtice.Je to neprijemne a neviem co uz robit.Uz som sa objednalla,aj na rongen zo zaludkom,ci to nahodou nebude z toho....som z toho na nerv....

maznacik40
autor
5. feb 2015

jaj ja mam ist
@adulienka o pol roka na sono stitnej zlazy, tam mi to aj zistili a budu sledovat ci rastu ak tak by museli ist von

adulienka
5. feb 2015

No super,ja ked prehltam na pravej strane,ako keby mi tam nieco vadilo..hovorim obvodnej,tak ma poslala na USG ci nemam zlcnikove kamene...ale co to ma spolocne s mojim hrdlom!!!uz nemam nervu,a vravim jej nech ma posle na gastro,tak mi povedala,ze pokial sa mi nevracia strava naspat,tak naco...a ja sa tak bojim,zeby to nebolo nic vazne,alebo si uz namyslam hluposti...ja uz neviem