Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť s hrčou na kolene, stalo sa mi to takto: s malým som sa hrala blázdnila na parketách, ked som vstala, zrazu sa mi spravila hrča na kolene.už to mám takmer mesiac, zdalo sa že to mizne, natierala som ibalgin krémom. No zasa to mám rovnaké. Bolesť takmer žiadna len zboku kolena ma bolí keď si to chytím. Googlila som,vyhodilo mi to že by to mohol byt gangion, no neviem to na isto. Len či s tým nemáte niekto skúsenosťami, samozrejme pôjdem k dr. No mala som pocit ze to mizne ale znova to mam.
A áno schudnúť musím, toto ma nakoplo, zacala som bicyklovať atď...no obmedzuje ma to koleno. Dakujem za komenty 🙂 toto je moje koleno
@nikadamko dobry den..ako ste dopadli s hrcou? Robi sa mi nieco podobne 😏
@leninka131 ahoj, no ako si dopadla? Mne sa tiezspravila riadna hrca pod kolenom smer vnutorna strana
@katus69 dobry den, ako ste dopadli s hrcou pod kolenom, prosim vas. Syna kopli pri futbale a tiez sa mu urobila hrca zo zadu skor z vnutornej strany, ale neboli ho, ma to take ako mensie vajce pod kozou. Boli sme dnes u dr.,rtg ma v poriadku, mame ist na sono a ortopedovi. Dakujem
@martina206 zdravim, ortoped sa bal k tomu vyjadrovat, asi to mohlo byt hocico. Poslal ma mri a tam vyslo ze to je tukoby nador. S tym. Sa nic ami nerobi pokial to nerobi daky problem. Mam to dost velke3x5 cm,
@katus69 dakujem za odpoved, syn ma rtg v poriadku, mame ist na sono este a potom k ortopedovi. Som sama zvedava, co sa z toho vykluje, dufam ze to nebude nic vazne 😏
@katus69 aj ste to nejak citili, bolelo Vas to? Ja to u neho registrujem po tom, ako ho pri futbale presne do toho miesta kopol jeden chalan.
@martina206 ta hrca vobec neboli, vsimla som si to pri kupani vo vani, vylozila som na okraj vane a vtedy som skoro odpadla ze co to.... Syn to mozno daku vodu ma, ked to po nakopnuti. Drzim palce ale isto to nebude nic vazne
Ja som mala ganglión na kolene pred rokmi...len sa mi to nespravilo zo dňa na deň 🤔
Mala som to skôr z vonkajšej strany kolena a bolela ma z toho častokrát celá noha smerom dolu 🙄 na dotyk je to také mäkké, dá sa to odstrániť operačne,no ja som si to dala odobrať len ambulantne,nakoľko je to vlastne len taká hustá akoby želatinová tekutina v tej hrči...odobrali mi to takou konskou striekačkou s veľkou ihlou....bol to taký silný bolestivý tlak, ale pomohlo mi to a už sa mi to nikdy nevrátilo 👍😉 a mám už 15 rokov pokoj😘
Možno je to len tou fotkou,no to tvoje sa mi zdá nejaké špicaté, či?