Ahojte baby ja sa poslednú dobu veľmi sledujem už mi z toho fakt šibe. No nedá mi na jazyku po boku mám nejaké hrbolky akoby a neviem či to tam má byť alebo treba ísť doktorke .. mám 31r, jazyk má nebolí nestipe ani som sa nepopalila a nepokúšala.. stále to vyzerá takto.. neviete čo to môže byť a teda či to je bezne alebo nie? Vďaka za odpovede.
Ahoj, ja mám jazyk podobný, no raz mám tie hrbole väčšie, raz menšie, s tým rozdielom že ma to občas aj pobolieva. Bola som s tým u dr, aj má krčnom a vraj to nič nieje 😁
Na jazyku sa vraj prejavujú všetky zdravotné aj duševné neduhy ..skrátka nejaka zmena organizmu.
Jeden čas som mala podobné,a este ktomu velké kolesá červené ktoré vedeli aj bolieť..žiadny dr.nevedel čo je príčina...časom to prestalo..neviem prečo,čo sa zmenilo..a samú by ma zaujímalo prečo ma to trápilo..trvalo to snáď aj 2 roky..na striedacku
Ahoj, jaj mám takýto jazyk celý život, oveľa viac hrbolaty ako ty a zatiaľ som to neriešila, som zdravá. Zubárka mi vždy len povie, že mam mapovity jazyk a tiež nerieši...