Hrb mi narastol na poslednom siedmom krcnom stavci. Vsimol si to manzel, ked som kojila malu. Počas tehotenstva som pribrala a tiez ktomu prispelo nespravne drzanie tela, sposobene nedostatkompohybu a na tonasledne nespravne drzanietela prisedeni a kojeni. Nevedela som ako sa toho zbavit a internet mi
tiez nepomohol. Zacala som doma cvicit a do mesiaca som si vsimla ze mi hrb zmyzol. Kupila som si pristroj na posilnenie brušného svalstva. Ten mi spevnil cely trup od krku az po slabiny. A tiež sa mi krasne vyrovnala chrbtica a a uz sa nehrbim. Tiez doma cvicim aj na orbitreku, na posilnenie noh a zadku. Ten posilnovac som kupila :Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Twist. Skuste doma cvicit brusaky a ine cviky na chrbat, ak si nechcete kupit pristroj. Mozno to tiez pomôže. Držím palce.
Ahojte, pred rokom som začala cvičiť kalanetiku kvôli tomu hrbu, začali mi z neho aj migrény. Hrb sa zmenšil. Zo začiatku to bolelo, hlava ma bolela, denne nurofen som brala asi 7 -10 dní, ako sa mi to uvoľňovalo. Cítim sa lepšie, a aj migrény sa obmedzili.
To je tak ked nejde biznis tak treba si robit nan reklamu :D