Hrb na krku a ako sa ho zbaviť.

luciakor
24. mar 2020

Hrb mi narastol na poslednom siedmom krcnom stavci. Vsimol si to manzel, ked som kojila malu. Počas tehotenstva som pribrala a tiez ktomu prispelo nespravne drzanie tela, sposobene nedostatkompohybu a na tonasledne nespravne drzanietela prisedeni a kojeni. Nevedela som ako sa toho zbavit a internet mi
tiez nepomohol. Zacala som doma cvicit a do mesiaca som si vsimla ze mi hrb zmyzol. Kupila som si pristroj na posilnenie brušného svalstva. Ten mi spevnil cely trup od krku az po slabiny. A tiež sa mi krasne vyrovnala chrbtica a a uz sa nehrbim. Tiez doma cvicim aj na orbitreku, na posilnenie noh a zadku. Ten posilnovac som kupila :Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Twist. Skuste doma cvicit brusaky a ine cviky na chrbat, ak si nechcete kupit pristroj. Mozno to tiez pomôže. Držím palce.

luciakor
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciakor
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelia000
24. mar 2020

@luciakor ak si ho niektora bude chciet jupit tak si ho kupi, nemusis tu nan robit reklamu.

jajko22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciakor
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucyluska
4. nov 2020

Ahojte, pred rokom som začala cvičiť kalanetiku kvôli tomu hrbu, začali mi z neho aj migrény. Hrb sa zmenšil. Zo začiatku to bolelo, hlava ma bolela, denne nurofen som brala asi 7 -10 dní, ako sa mi to uvoľňovalo. Cítim sa lepšie, a aj migrény sa obmedzili.

judar
4. nov 2020

To je tak ked nejde biznis tak treba si robit nan reklamu :D

lucyluska
9. nov 2020

@judar kalanetiku cvičím od 16 r...a business? Mám full time Job, sedavý, z toho bol hrb :D