Hraničné výsledky na boreliózu

13. jún 2022

Ahojte tak dnes kompletný krvný obraz nakoniec nemal zápal bedrového klbika ale hraničné hodnoty na boreliozu
nerozumiem tomu ved ho stále kontrolujem, maly to aj vaše deti ? Maly ma teraz 3 roky. Určite ho dám aj očkovať proti kliešťovej encefalitide proti kliestom ak by to nejako pomohlo Dala nám antibiotiká, už nekrivka tak zajtra ráno posledná dávka nurofenu, boli sme ešte predtým na sone noh keď sme ešte nevedeli a všetko mal v poriadku
Povedala mi ešte doktorka že nepit teraz sladené nápoje, je ešte niečo čo teraz nemôže keď ma antibiotiká ? Ďakujem 🙂

beronsche
13. jún 2022

boreliozu moze prenast aj bodavy hmyz a nymfy kliestov, kt. su tak drobne, ze ich nezbadas...
Ockovanie proti encefalitide (ochorenie ohrozuje najma tych, co tazko manualne pracuju na slnku) nema vobec nic spolocne s boreliozou, nepomoze to absolutne nijako, spominas to v jednom prispevku, preto na to reagujem. 🙂
Dobre, ze sa na boreliozu prislo, je zle, ked sa neodhali. Drzim palce, aby bol syncek uplne ok!

autor
13. jún 2022

@beronsche ďakujem pekne 🙂 prvý krát je takto chorí, tak sa snažím zistiť niečo aj na internete

zefyra
13. jún 2022

Hlavne žiadajte kontrolné testy a keď nebudú ok, treba ešte jest ATB dlhšie. Sama tým prechádzam, zanedbali mi to, mam chronickú neuroboreliozu, prešla som si peklom na zemi, skončila som na plnom invalidnom dôchodku, cely život skazeny. Nedajte sa odbiť.

autor
13. jún 2022

@zefyra je mu vyšli nízky hraničné tak mi dala antibiotiká, inak cely krvný obraz v poriadku všetky výsledky, kontrolné dáme určite keď doberie. Držím palce aj vám 🤗