Hraničná porucha osobnosti

leniz
12. nov 2024

Ahoj, máte tu niekto tuto diagnózu? Ja áno, avšak som pol roka bez liekov a je to veľmi náročné s tým čo cítim, ako uvažujem, stále sa to mení a tie myšlienky na to odobrať sa zo sveta. Nechcem sa vrátiť k liekom ale pre niekoho úplne bežný deň je pre niekoho s poruchou osobnosti celkom náročný a premenlivý. Akoby som mala rozdvojenu osobnosť, chvíľu som nejaká a potom niečo sa stane vo mne a zrazu cítim niečo iné, myslím si niečo iné, chcem niečo iné, mám iné názory. K tomu všetkému občas mávam pocity derealizacie. Psychiatra som nenavštívila už to bude rok. Ja som sa tak tešila že som sa z toho dostala a teraz nechcem zase chodiť ku psychiatrovi a brať lieky ale mám strach je to náročné.

vanilkovazmrzka
12. nov 2024

Pekne sa vrat k liekom a bud rada, ze su a ze s nimi mozes viest pomerne normalny zivot.

leniz
autor
13. nov 2024

@vanilkovazmrzka vraciam sa k nim 🥲

ichbin777
19. nov 2024

@leniz Ahoj, aj ja mám hraničnú poruchu osobnosti,ak chceš prestať s liekmi alebo aspoň obmedziť určite by som odporúčal ďalej navštevovať psychiatra a určite by si mala vyhľadať aj psychológa mne to veľmi pomáha hlavne práca so psychologičkou 2x mesačne mám sedenie 🙏

leniz
autor
19. nov 2024

@ichbin777 ako sa to u teba prejavuje