Ahojte, napriek tomu, že som očkovaná proti hpv, mám dlhodobo tento vírus a tiež mnoho cýst už skoro 2 roky. Keďže sa môj stav zhoršuje, cysty sú väčšie a cytologia horšia, chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s nejakými výživovými doplnkami, prípadne ako ste takýto problém riešili. Som veľmi mladá a tak ma trápi, že už v skorom veku chodím ku gyn ako na klavír. Ďakujem.
Ja som to mala v 17tich, liecila ma gynekologicka, ale aj imunolog. MAla som asi rok imunologicku liecbu. Po zacati liecby ustupili prejavy asi po 3 mesiacoch uplne a uz sa to nikdy nevratilo. Obcas je cyto horsia a ked sa to opakuje, vzdy zbehnem na imunologiu, ale nikdy to uz potom neprepukne do nejakej aktivnej podoby ( kondylony) atd ...je tomu skoro 15 rokov
evitka83 ahoj chcem sa ta opytat, ako to s tebou riezil imunolog? Ja tiez chodim na imuno kvoli hpv, ale lekar mi povedal ze nevie ako bude sledovat zlepsenie alebo zhorsenie. Neviem ci chapes ako to myslim.
Ahoj ja som brala indol 3C a velmi mi pomohol....viem ze sa mo to.lahko pise ale stres je na toto najhorsie....kedsom bola pred statnicami tak som mala cyt.veeelmi zlu a po statniciach uplne dobru az dr.nechapala...skus sa nejak vyhnut nadmernemu stresu aj...