HPV, cysty a výživové doplnky. Poradíte?

sheila72
17. apr 2015

Ahojte, napriek tomu, že som očkovaná proti hpv, mám dlhodobo tento vírus a tiež mnoho cýst už skoro 2 roky. Keďže sa môj stav zhoršuje, cysty sú väčšie a cytologia horšia, chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s nejakými výživovými doplnkami, prípadne ako ste takýto problém riešili. Som veľmi mladá a tak ma trápi, že už v skorom veku chodím ku gyn ako na klavír. Ďakujem.

dolorres
17. apr 2015

Ahoj ja som brala indol 3C a velmi mi pomohol....viem ze sa mo to.lahko pise ale stres je na toto najhorsie....kedsom bola pred statnicami tak som mala cyt.veeelmi zlu a po statniciach uplne dobru az dr.nechapala...skus sa nejak vyhnut nadmernemu stresu aj...

evitka83
18. apr 2015

Ja som to mala v 17tich, liecila ma gynekologicka, ale aj imunolog. MAla som asi rok imunologicku liecbu. Po zacati liecby ustupili prejavy asi po 3 mesiacoch uplne a uz sa to nikdy nevratilo. Obcas je cyto horsia a ked sa to opakuje, vzdy zbehnem na imunologiu, ale nikdy to uz potom neprepukne do nejakej aktivnej podoby ( kondylony) atd ...je tomu skoro 15 rokov

deniska96
12. sep 2015

evitka83 ahoj chcem sa ta opytat, ako to s tebou riezil imunolog? Ja tiez chodim na imuno kvoli hpv, ale lekar mi povedal ze nevie ako bude sledovat zlepsenie alebo zhorsenie. Neviem ci chapes ako to myslim.