Bola som 15 dni na psychiatrii. Zmenili mi lieky a dostavala som soky. No aj tak som sa vratila rovnaka vobec nemam pocit zeby sa mi polepsilo ☹️
@stellarstar ano to mi kazdy vravi ze to zalezi na mne
No tak? Kde je problém? Pusti sa smelo do toho 💪
@stellarstar začni pomaličky, dávaj si malé ciele. Napríklad daj sama sebe sľub, že si každý deň napríklad 15 minút zacvičíš. Bude trvať cca 2-3 týždne kým si zvykneš a neskôr to už budeš brať ako samozrejmosť. Keď si zacvičíš, je to neuveriteľný mentálny výplach.
Skús. Držím palce, to dáš 💪
@fazulka21 ja? 🤣🤣🤣🤌
No akp napisali vyssie. Stanov si jednu malu vec,kt si myslis,ze ti moze pomoct a dodrzuj to. O mesiac ti to pojde s vacsou lahkostou.
To sa v dnesnej dobe na psychiatrii davaju elektricke soky? Na co to je dobre?
@andrejkap123 Robí sa to v narkóze, neboj 🙂. Reálne to vie pomôcť, je to jedna z možností liečby, keď lieky nepomáhajú.
@stellarstar ľahko sa to píše, hlavne keď človek nemá žiadnu energiu 😬
@andrejkap123 Volajú to spánková liečba, uspia pacienta a dajú mu také veľké slúchadlá cez čo idú do mozgu elektrické výboje. Pomáha to pri veľmi ťažkom stave.
@andrejkap123 Robi sa to, tak ako sa pise vyssie. Ja poznam jednu zenu, ktoru to dostalo z tazkych stavov so samovrazednymi myslienkami. Ale museli je to dat 2x, po prvom raze bolo zlepsenie evidentne, ale kratkodobe, po druhom uz dlhodobe.
Autorka, nepustili ta nejako skoro? Zvycajne trva dlhsie, nez sa veci zlepsia.
Už to je pokrok, že si sem napísala. Další krok urob, že sa posnažíš znova niečo pozitívne urobiť.
Tak sa obrat opat na svojho ambulantneho lekara, povedz mu, ze ti nie je lepsie. Aj tak mi pride zvlastne, ze ta odtial pustili domov aj napriek tomu, ze sa ti nepolepsilo. Ked ti dali elektrosoky, asi islo o dost zavazny stav. Co ti povedali, ked ta prepustali domov?
To musíš aj sama na sebe zamakať 🤌