Dobry den,
Som 3. Tyzdne po akutnej sekcii a dostala som horucky, skoro 39. Paralen mi nezabral. Pridruzuje sa mierna bolest hlavy, koncatin. Test na covid negativny. Neviem teda ci to moze byt od prsnikov alebo choroba ci nejaky zapal. Dakujem za kazdy koment a skusenost s niecim podobnym
A prsia co? Ako sa citia? Su horuce, tvrde, bolestive na dotyk? Pripadne vidis na bich cerveny flak, alebo mas v nich hrce? Potom to moze byt zapal prsnika, pri nom som mala take horucky, ale paralen mi vzdy zabral. Ale ma pomalsi nabeh. Ja som mala zo zaciatku teplotu a zimnice aj z vycerpania pri deuhom babatku
@majlo1234 prsia trosku tvrdsie a fakt ze mierne bolestive, povedala by som ze aj predtym som mala skoro rovnake no horucka nebola.. ist rovno tam kde som rodila alebo k obvodnemu gyn?
V šestonedelí si ešte stále pacientka, ktorá patrí tam. Teda aspoň v našej nemocnici by ťa riadne vyšetrili a neposielali k obvoďákovi. Môže to byť naozaj zápal maternice, prsníky, všeličo. A možno máš nejakú virózu.
Ja som takto mala, takmer nic mi nebolo, myslim bolest a vyklul sa z toho zapal prs a antibiotika. V kazdom pripade by som sla na porodnicke
@jamidea po antibiotikach preslo? Nevratilo sa? Dali mi antibiotika
No to uz bolo veeelmi davno, nvm ci som dvoje nebrala.
Ak ťa vôbec nebolí hrdlo a netečie z nosa, máš len teploty tak by som spozornela. Môže ísť o zápal. Ja som mala aj zápal prs aj maternice - ostali mi tam zvyšky placenty. Ak máš prsia tvrdé a bolestivé na dotyk, môže tá teplota byť z toho. Ak sú prsia mäkké a nebolia tak to môže byť maternica, najlepšie je ísť na kontrolu.