Už skoro 5 dni mam horučku , začalo sa to 37.5 další den 38.7 včera 39.2 a dnes 38 .
Normalne antibiotika som dostal až dneska lebo najprv mi lekar dal uplne zbytočne antibiotika na virusove ochorenie nespravil mi CPR až dneska .... kde sa zistilo že sa jedna o bakteriovu infekciu , mal som tak velku zimnicu že ma boleli ladviny , už neviem čo dalej . Inokedy som si dal tabletku na horučku citil som sa dobre , vedel som ako tak fungovat a už dneska ked si dam tabletku ano zniži sa mi teplota ale citim sa ponej ešte horšie ako opity pomaly - točenie hlavy
@nika23t Najprv som bral Paralen ale ten mi strašne kratko učinkuje , tak mi dali Novalgin a myslim že mi pasuje lepšie , len v poslednych dnoch mam tiež take čudné že ked mam horučku tak sa nepotim , ale ked mi horučka ide dole tak vtedy sa potim jak maria ... myslim cca prve 2 -3 dni som to nemal. Inač žiadne ine priznaky nemam , hrdlo , nadcha atd nic
@soldierbruh dobre, máš nové atb, daj im čas, nech stihnú zaučinkovať.
@soldierbruh treba piť veľa tekutín, ľahká strava , vlažná polievka, a čo najviac oddychovať, ležať, môžte si aj probiotiká nasadiť
@soldierbruh no, to ešte nie sú také horúčky, ešte to môže potrvat. Dávaj si na striedačku napr paralen a Nurofen každé 4 hodíny, veľa, veľmi veľa tekutín, oddychuj, ak máš závraty. Inak tie môžeš mať aj z atb, pozri pribalovy leták.