Cítim sa strašne, teplota, slabá, potím sa strašne a ináč mi nič nie je. Môže to byť z fyzickej a psychickej vyčerpanosti?
možno nejaka viroza 😖 skore uzdravenie ,ale daj si čajik,panadol - paralen a vypoť sa
Ale ja nemám ani nadchu, ani hrdlo ma nebolí. Keď mám nejakú virózu, nikdy to nie je len čistá teplota. A ja vlastne teplotu ani nemávam.
Nemôže to súvisieť s tým kojením? Že už som veľmi z toho vyčerpaná?
no to teda neviem-horučka z vyčerpania,skor uunava
A nemôže to byť zápal prsníkov? Či ani tie nebolia?
Nebolia.
mata a aku vysoku mas vlastne teplotu?
No, vlastne nemám teplomer, tak neviem, ale mala som zimnicu, tak to mohlo byť kľudne aj 39. Teraz mi je už lepšie, ale som veľmi slabá, bolí ma telo a oblieva ma pot.
Že či to nemôže byť z toho kojenia, proste že telo je vyčerpané.
Ano, moze, ale aj par dalsich, ako napriklad upal. Odporucam lekara, aby sa Ti nestalo, ze prides o mlieko..
suhlasim s alexandrou, istota je istota...
Úpal som práve nemala ako dostať, moc na slnko nechodím. No a o mlieko už prichádzam, tak to je vlastne jedno... bude to asi zo stresov a tak. No ak to neprejde, pôjdem k lekárovi.
maťa,mne je tak smiešno ked to tub čítam spätne 😅 😀
mata, a nechces este zabojovat o to mliecko? Mne sa osvedilo vela vela spanku (teda ak sa da) a cierne pivo. Mne sa tiez v tomto obdobi stalo, ze mi mlieko odchadzalo, ale tymto sa to spravilo. Hlavny je oddych, ak si to mas ako zariadit.
Drzim palce! 😉
Denisočka, čo ti je smiešne, nerozumiem 😀
Veronna, ja už práve bojujem dosť dlho a nevládzem, ale veď aj UM je v pohode, ja som tiež vzrástla na Sunare, čo už.
jasne mata, ak to nejde, kludne to zabal, aj tak si vydrzala dlho. A pre malu je lepsia Tvoja pohoda, ako malo mlieka od nervoznej vycerpanej maminy.
Drz sa! 😉
ja som lezla s dcerkou vyse mesiaca v nemocnici, v jednej izbe som bola zatvorena vyse mesiaca... uz to slo na psychiku, posledne dva dni som mala vysoku teplotu a busenie na srdci. tak ma prepustili na druhy den (reku ze idem k dr) mi uz nic nebolo. potom mi povedali, ze to bola psychicka vycerpanost, niekedy telo reaguje teplotou... a tiez mi nic nebolo, ako hovoris...
Ďakujem vám dievčatá, potrebovala som vedieť, či máte niektorá podobnú skúsenosť. No už som aj trochu kľudnejšia, tak snáď to skoro prejde 😉
zlatá teplota 😉
ak mas aj zimnicu,moze to byt zaciatok zapalu pluc.mala som ho nedavno.Mala som 38,1 teploty,zimnicu a bolel ma kazdy sval v tele,a strasne som sa citila unavena.trvalo to 2 dni.Potom mi bolo 2 dni lepsie,az som zacala trochu pokasliavat.naordinovala som si Biotusil a ked kasel ani za tyzden nepresiel,tak som isla k dr.,a zislil mi pravoatranny zapal pluc. to by mi ani nenapadlo,lebo okrem toho kaslu mi uz nic nebolo.
a nie je to zapal prsnikov?
alebo skus ist na gyndu, moze to byt zapal vajecnikov alebo maternice, tiez som ho nedavno prekonala a mala som iba teplotu a ziadne bolesti ☹ drzim palce
Ja mám práve tiež taký problém uz druhý den mám do 39 a ináč mi nič nie , mala som minuly týžden veľmi náročný tak sa spolieham ze to bude z toho, len je to prvý raz nechápem dúfať ze prejde
Ešte som zabudla napísať, že kojím.