Hornerov syndróm - prejavy

ticko
5. feb 2018

Ahojte prosim vas tu niekto take dačo ako je Hornerov syndrom ako sa to prejavuje a ako sa diagnostikuje ďakujem

ticko
autor
5. feb 2018

@prevenar ďakujem

ticko
autor
5. feb 2018

@ticko rada bi som s niekym sa poradila ja som už vsetky vyšetrenia podstupila a nič

prevenar
5. feb 2018

@ticko myslim ,ze to bude dost zriedkava zalezitost ..asi tazko najdes, ale drzim palce.

janka2115
13. mar 2018

Ahoj, moja 7 mesačná dcérka má Hornerov syndróm, sleduje ju neurologička, ale inak nič. Upokojím ťa...maju ho aj Mila Kunis, Jane Seymour...a su v pohode. Hlavne to treba sledovat.

ticko
autor
13. mar 2018

@janka2115 dakujem mne to nevedia diagnistikovat presne ma prosim tvoja dcerka vystupene oko a nižšie viečko?

janka2115
15. mar 2018

Moja dcerka ma oko normalne "vložene", ale ma sklesnute viečko troška, zuženú zreničku a teraz keď sa jej ustálila farba očí, tak to "postihnuté" očko má svetlejšie, také sivo-modré a to druhé má tnavšie, skor sivo-zelené. To že má jedno očko choré vidno len keď sa zobudí, alebo keď bola choručká tak ho mala viac zakapravené. To že má inú farbu si všimnú ľudia skor, ale ten druhý problém si neuvedomia.

pavolbu
1. máj 2022

Dobry deň prajem. Pravdepodobne aj ja mám Hornerov syndróm. Postúpil som množstvo vyšetrení na neurologii, očnom, internom, pneumologii atď… bol som aj hospitalizovaný v BA Ružinov. Mám padnuté viečko, menšiu zrenicu a bolesť polovice hlavy. Čaká ma sono krku, už tretie MR, EMG, ORL. Zatiaľ nikto netuší.. dávajú mi lieky na paroxyzmalna hemicrania. Hornerov syndróm vylúčili, lebo nemám nádor na pľúcach, podľa mna sú v omyle. Ako sa prosím vola neurológ, ktorý sa venuje Vasej dcerke? Potreboval by som sa s ním rozprávať, ak to bude možné.