Kedy môžem požiadať gynekologa o urobenie hormonálneho profilu? Nie je to viazané na vek? poisťovňa to prepláca aspoň z časti, alebo je to čisto uhradenie v plnej výške na pacientke? koľko to asi tak vychádza a v akom časovom intervale by výsledky boli. absolvovala to už niektorá? niekde tu nejaká podobná diskusia už bola, ale neviem ju nájsť.
zalezi aj kvoli comu to chces... ked je to v kompetencii gynekologa, na poziadanie ti ho spravi. robi sa pocas cyklu viac krat... tusim 3 den, 8 a dalej si nepamatam :D
Môžem požiadať svojho gynekológa, aby mi urobil hormonálny profil len z toho dôvodu, že o pár mesiacov by sme chceli začať pracovať na bábätku a chceme vedieť, či mám dostatok všetkých vitamínov v tele??? Ďakujem za odpovede 🙂
@lucy_liu_19 keď maš dobrého gyn.tak ano
Po pol roku snazenia, na moje poziadanie+aj jeho navrh, krv bral 3,13 a 23 den cyklu, 3 cykly po sebe. Neplatila som nic.
Myslím, že áno 🙂 Vďaka za odpoveď 🙂
ja ked som mala problémový menzes tak mi gynekologička dala papier na endokrinológiu na hormonálny profil. Tam mi zobrali krv a do týždna boli výsledky. Endokrinologička napísala správy o výsledkoch a s tým som šla naspať na gyndu. Neplatila som nikdy nič.