Hormonálny profil

maruska24
16. mar 2013

Kedy môžem požiadať gynekologa o urobenie hormonálneho profilu? Nie je to viazané na vek? poisťovňa to prepláca aspoň z časti, alebo je to čisto uhradenie v plnej výške na pacientke? koľko to asi tak vychádza a v akom časovom intervale by výsledky boli. absolvovala to už niektorá? niekde tu nejaká podobná diskusia už bola, ale neviem ju nájsť.

janesa1984
16. mar 2013

ja ked som mala problémový menzes tak mi gynekologička dala papier na endokrinológiu na hormonálny profil. Tam mi zobrali krv a do týždna boli výsledky. Endokrinologička napísala správy o výsledkoch a s tým som šla naspať na gyndu. Neplatila som nikdy nič.

krasneleto
18. mar 2013

zalezi aj kvoli comu to chces... ked je to v kompetencii gynekologa, na poziadanie ti ho spravi. robi sa pocas cyklu viac krat... tusim 3 den, 8 a dalej si nepamatam :D

lucy_liu_19
23. feb 2014

Môžem požiadať svojho gynekológa, aby mi urobil hormonálny profil len z toho dôvodu, že o pár mesiacov by sme chceli začať pracovať na bábätku a chceme vedieť, či mám dostatok všetkých vitamínov v tele??? Ďakujem za odpovede 🙂

maca8
23. feb 2014

@lucy_liu_19 keď maš dobrého gyn.tak ano

zara0201
23. feb 2014

Po pol roku snazenia, na moje poziadanie+aj jeho navrh, krv bral 3,13 a 23 den cyklu, 3 cykly po sebe. Neplatila som nic.

lucy_liu_19
23. feb 2014

Myslím, že áno 🙂 Vďaka za odpoveď 🙂