Hormonálne akné počas menštruácie

nika12323
16. apr 2024

Ahojte máte niektorá skúsenost s bolestivým zapáleným akné počas menštruácie ? Kým sa mi stihne vyliečiť akné z bývalej ms príde ďalšia ms a zas bolestivé vyrazky 🙄 čítala som vraj je na to dobrý vitex jahňací , máte niektorá prosím vás skúsenost alebo nejaké rady ako to akné zmierniť ? 😌 ďakujem 🩷

katica06
16. apr 2024

Hormonálny profil si si dala spraviť?

thereisabear
16. apr 2024

Mne pomohla vellena, tá obsahuje aj vitex. Skús.

stanulienkat
16. apr 2024

Niacinamid serum. Skinoren. Mam to iste cely zivot, ale ziaden 100% zazrak som este neobjavila. Ale po tychto pripravkoch to mam ako tak pod kontrolou.

nika12323
autor
16. apr 2024

@stanulienkat ten skinoren si nanášaš len lokálne na vyrazky alebo na celu pleť ? 🙂

stanulienkat
16. apr 2024

@nika12323 Ak máš aknoznu a zlú pleť, tak na celu tvar štyri az sesť týždňov a potom mám dlhšiu dobu pokoj. Inak ten Niacinamid a lokalne to na foto. Resp sírovy puder.

zuzinabila
16. apr 2024

@stanulienkat kde to prosim kupuješ ten Kiehls? A sirovy puder aky presne a odkial?dakujem

zuzinabila
16. apr 2024

@stanulienkat a Niacinamid akej znacky odporucas?

meringe70
16. apr 2024

Mne na toto pomohol aj vitex, ale ešte viac Maca, ja mám tabletkovú z goodie (praskova mi robila zle na žalúdok a chuťovo tiež nič moc)

nikoleta177
16. apr 2024

Mne pomáha iba antikoncepcia. Preto ju roky uzivam.

meringe70
16. apr 2024

@meringe70 https://www.goodie.sk/p/maca-kapsle-4x-power-bi... tato. 2 tabletky som si davala vecer, pri druhom balení už len jednu, pomohlo mi to ak na cyklus (bolesti, pravidelnosť) aj na tie bolestivé vyrážky

dion287
16. apr 2024

@nika12323 jednoznačne Vellena....od 15 som mala zapalene akne a celú tvár som mala posypanu pupakmi...mam 26 a skúšala som roky naozaj hocičo...poslednú šancu som dala práve Vellene lebo som už bola zúfalá. A poviem ti ze po 3 mesiacoch uzivania každý večer som nemala taku plet ani v 12tich 😇😇😇 funguje

stanulienkat
17. apr 2024

@zuzinabila niacinamid mam od the ordinery, mozno su dobre aj od inych znaciek. Sirovy puder kupis v uplne obycajnej drogerii, tusim to vyraba Alpa. Ten posledny pripravok mam vzorku a pekne mi to vysusilo lokalne. A samozrejme na kazdeho plati nieco ine a hormonalne akne nezrusis uplne s nicim.

zuzinabila
17. apr 2024

@stanulienkat dakujem!

nika12323
autor
17. apr 2024

@meringe70 môžu tu macu aj kojace ženy ?? Ono to je vlastne na tom princípe ako ten vitex ?