Ahojte máte niektorá skúsenost s bolestivým zapáleným akné počas menštruácie ? Kým sa mi stihne vyliečiť akné z bývalej ms príde ďalšia ms a zas bolestivé vyrazky 🙄 čítala som vraj je na to dobrý vitex jahňací , máte niektorá prosím vás skúsenost alebo nejaké rady ako to akné zmierniť ? 😌 ďakujem 🩷
Mne pomohla vellena, tá obsahuje aj vitex. Skús.
Niacinamid serum. Skinoren. Mam to iste cely zivot, ale ziaden 100% zazrak som este neobjavila. Ale po tychto pripravkoch to mam ako tak pod kontrolou.
@stanulienkat ten skinoren si nanášaš len lokálne na vyrazky alebo na celu pleť ? 🙂
@nika12323 Ak máš aknoznu a zlú pleť, tak na celu tvar štyri az sesť týždňov a potom mám dlhšiu dobu pokoj. Inak ten Niacinamid a lokalne to na foto. Resp sírovy puder.
@stanulienkat kde to prosim kupuješ ten Kiehls? A sirovy puder aky presne a odkial?dakujem
@stanulienkat a Niacinamid akej znacky odporucas?
Mne na toto pomohol aj vitex, ale ešte viac Maca, ja mám tabletkovú z goodie (praskova mi robila zle na žalúdok a chuťovo tiež nič moc)
Mne pomáha iba antikoncepcia. Preto ju roky uzivam.
@meringe70 https://www.goodie.sk/p/maca-kapsle-4x-power-bi... tato. 2 tabletky som si davala vecer, pri druhom balení už len jednu, pomohlo mi to ak na cyklus (bolesti, pravidelnosť) aj na tie bolestivé vyrážky
@nika12323 jednoznačne Vellena....od 15 som mala zapalene akne a celú tvár som mala posypanu pupakmi...mam 26 a skúšala som roky naozaj hocičo...poslednú šancu som dala práve Vellene lebo som už bola zúfalá. A poviem ti ze po 3 mesiacoch uzivania každý večer som nemala taku plet ani v 12tich 😇😇😇 funguje
@zuzinabila niacinamid mam od the ordinery, mozno su dobre aj od inych znaciek. Sirovy puder kupis v uplne obycajnej drogerii, tusim to vyraba Alpa. Ten posledny pripravok mam vzorku a pekne mi to vysusilo lokalne. A samozrejme na kazdeho plati nieco ine a hormonalne akne nezrusis uplne s nicim.
@stanulienkat dakujem!
Hormonálny profil si si dala spraviť?