V poslednej dobe mám horkosť v ústach.Hlavné po jedle, väčšinou po obede alebo večer.Nestretli ste sa niektorá žienka? Vôbec neviem s čoho.Ďakujem.
@map0007 no a nebudes tehu? je to mozne?
Podobne aj ja som to mala pri oboch tehu na uplnom zaciatku, takze je mozne ze si tehu, alebo nebrala si v poslednej dobe antibiotika? Aj niektore lieky to mozu sposobit
No bralá som v poslednej dobe, lieky Lebo ma seklo v krku.Dorsiflex a práškyu do vody čo obsahujú diclofenak.Aj injekcie.Pred mesiacom som vysadila antikoncepciu, bralá som počas dojčenia,ale stále som špinila.Mala možnosť môže byť aj tehu.Ale to len týždeň.🤔
@map0007 tak pockaj Este do ms a ked nepride urob si test. Ja som to mala iba par dni po ovulke asi do konca 2mes. Bol to moj jediny tehu priznak az do porodu teda okrem vynech.ms 😀
@map0007 ahoj, mozno blbost, ale nejedla si piniove oriesky? Existuje syndrom piniovych orieskov 🙂 my sme raz tak s manzelom zjedli len tak same piniove oriesky a takmer mesiac sme obaja necitili v ustach ziadnu inu chut, len horku.. neskor sme vygooglili, ze existuje takyto syndrom a teda po tom uz nikdy nechceme vidiet piniove oriesky :D
Ja som tu horkost hlavne od tej 10 tej dol 14 tej asi mal na zaciatku tehotenstva
Mala som aj helicibaktera a vtedy som tu horkost namala
A pri antibiotikach niektorych
@map0007 ja som to mala ako prvy priznak tehotenstva Este skor ako vynechal cyklus... Akoby som olizovala zelezo