Ahojte prosím Vás dnes mi dali holter na tlak na 24 hod môžem popri ňom používať telefón alebo notebook mám robiť to čo obvykle a pracujem cez internet. Na holter som išla kvôli vysokému krvnému tlaku a priveľa tepov srdca ale dnes mi prísavky na meranie srdca nedali fungujú tlakové hordle aj na tep alebo musia byť prísavky vždy ?
@ivver ďakujem za odpoveď lebo pri nasadení mi povedali že mám vypnúť mobilný telefón a hod nepoužívať a keď som sa spýtala ako mám teda pracovať odpoveď už nebola
@soomtehotnaa aha, keď mi ho nasadzovaní tak som ho nemala mať ani ja, ale po nasadení som. Mohla už normálne fungovať, jedine som mala zakázané sprchová sa v ten deň, aby ta krabička nebola v styku s vodou
@ivver ďakujem tak to hádam potom nebude problém možno som iba ja zle pochopila 🙂
Pri TK Holtri môžete telefonovať, nie je rušený signálom z telefonu. A ano zaznamenáva aj počet pulzov, rovnako ako digitálny tlakomer.
@soomtehotnaa jasne,že sa môže. Ja som mala holter pár x a vždy sa mi to odliepalo takze jedine poradím odfotiť si to rozloženie keby náhodou 😂
@fiafia to je iný holter...ekg
@soomtehotnaa áno kľudne, ja som to tiež mala tak, a pracujem v kancli za notebookom a s telefónom 😊 doktori chcú práve zistiť aký máte tlak pri bežných činnostiach počas celého dňa