Ahojte,
holíte si nohy pravidelne aj v zime ?
Samozrejme
ano
Depilujem a na to musia nárasť 🙂
Nie 😂😂 absolutne sa mi nechce ani v lete a nie to este v zime, ked sa stale nosia dlhe gate
Toto fakt je na anonymnu temu?
A ano holim aj v zime a asi by som holila aj keby zijem sama a nemam muza. Celkom si neviem predstaviť ze si zeny v mladom veku holia nohy len do kratasov v lete a nie aj pre svoj dobry pocit a nech sa nehanbia pred muzom 😅🤷♀️
Aj v zime, aj v lete. Nie kvoli chlapom, ale preto, lebo neznesiem pohlad na moje chlpate nohy.
@viestta ja v zime nie. preto píšem anonymne
Ne🦵🌵
neni toto ta s vrkocmi a dredmi medzi nohami co si to tam zapaluje? 😂
Ano, sice sa mi nechce, ale spavam v nocnej koseli a vyrastajuce chlpy na nohach ma pichaju, tak ich radsej oholim. Ale ine miesta viem v zime spokojne par dni ignorovat 😇
@simsalabim Ďakujem, za konečne normálnu odpoveď bez srandičiek.
Občas keď sa mi chce ale nie je to pravidelne.
Nie pravidelne nie , len keď musím alebo to je extrém 😂😂☝🏻
Mam par blondavych chĺpkov na nohách 🙏🙏🙏🙏 takže sa oholim prvý x keď dám kratase a ešte raz tak v strede leta. A to je vše 😁😁😁v zime sa neholim.
Raz za cas ano, aby som nebola ako opica
neholim, používam lumeu a nepotrebujem to, všade som hladká..😀
Myslím, že to je čisto tvoja vec. Niekto si neholi nohy vôbec. :D Keď ti teraz x žien napíše, že áno, holia si (lebo bežná údržba), začneš aj ty? Alebo si budeš mysliet, že si divná, nechutná, neviem čo? Alebo potrebuješ utvrdiť, že je to normálne?
Za mňa je v tomto smere normálne všetko, čo ti vyhovuje. Nikoho nemusí trápiť, čo máš na nohách alebo medzi nohami, my s tebou nespime (a ten, čo spi, tiež môže mať vlastné nároky).
Ja si nohy holim pravidelne, ale mám minimum chlpov a stane sa, že sa neoholim aj dva týždne, ale teda muž je vtedy zvyčajne preč a pri dvoch malých deťoch stihnem akurát tak rýchlu sprchu. Nestáva sa to často. Beriem to ako súčasť svojej hygieny.
Keď dáš taku otázku anonymne, je tu podozrenie, že si úchyl, čo si h*ni nad prestavou holiacich sa/zarastených žien. :D
@ladybug138 presne 😂👍
ahojte vieš čo ako sa mi chce nejako to neriešim
ale jedna pani na youtube o tom dobre prebrala temu takze ked sa vam chce kludne si ju pozrite http://svencrai.com/2fho
Tak ako mne sa samej nepáčia chlapate nohy, a zase keď mám priateľa príde mi trápne keď ich mám príliš chlpaté
@hennyinnsbruck tak to ti gratulujem, aj ja by som brala 😊
Ja to pravidelne nezvladam ani v lete, nie to v zime 😅. Chlpate nohy ale v lete nemam, len vacsinou nie su dokonale oholene ale to viem len ja. Nikto neskusa ake su hladke a ani necumi uplne zblizka 🤣
Sranda riešime tu chlpaté ženské nohy a naši chlapi teraz hlavne počas lockdownu nemajú problém aj týždeň oholiť tu nechutnú bradu
Ja áno, aj keď ktovieako nezarastám. Mám svetlé chĺpky na nohách. Ale je to otázka pár sekúnd u mňa.
ano... ale len raz za tyzden