Ahojte zienky, prosim Vas, ktora je najlepsia ziletka alebo holiaci strojcek pre zeny na nohy, intimne partie a podpazusie? Hlavne, s ktorou sa nedorezem a oholi do hladka.
Dakujem velmi pekne za vsetky rady a tipy 🙂
presne tak. ja dokonca pouzivam panske gilette tie modre obycajne. neviem, proste mi to s nimi ide najlepsie a hlavne do hladka :D
Ja môžem iba strojček, inak mám alergiu. Teraz mám Philips.
Ahoj, ja používam ten holiaci strojček z lidlu, čo ma tie náhradné hlavice. Myslím ze je pánsky, ale s tými mam najlepšiu skúsenosť
@caroline_ a oholi uplne do hladka ako ziletka? A neporeze? Dakujem
@pininka a oholi uplne do hladka ako ziletka? A neporeze? Dakujem
@mischel123 nepoteší úplne, oholiť do hladka, ale treba častejšie holiť. Skôr chĺpky nárastu, ale keďže ja som po oholenú žiletkou vyzerala akoby som spadla do prhlavy, radšej sa budem častejšie holiť.
@mischel123 za mna najlepsia ziletka jedine panska...mm ma tusim ProGlide a menime si len kazdy vlastnu hlavicu...dlho vydrzi a neporeze...
@mischel123 ja som tiez mala najlepsie skusenosti s panskym strojcekom, ale odkedy som objavila tu mini verziu gillette venus embrace tak si nemozem vynachvalit. maly sikovny spratny strojcek, vsade sa dostane, hladucke oholenie, ziletka vydrzi dlho. jednorazove ziletky uz nechcem, vydrzia kratko a je z nich kopec odpadu.
Ahoj, ja sa holím len s tými lacnými obyčajnými... Musím samozrejme opatrne. Najprv si oholím nohy, aby som ju trošku otupila a potom zvyšok.... špeciálne gély nepouživam, len tie na intímnu hygienu...