baby čo používate proti vyrážkam po holení v oblasti bikín. Sú dosť bolestivé a po vztyku z chlórovou vodou to bolí ešte viac.
napr:mne pomáha normálne po holení ked si dám detský krém aviril,pekne upokojí podráždené miesta
alebo hojivý zázrak z oriflame 😉
@kajusiqq_x265 neholit, trhat... ja som si cely zivot trhaa bikiny normalne pinzetou, sice babracka, ale po cca 5-7 rokoch mi uz v podstate prestali rast, teraz tam mam len kde tu chlp 😉
no ale kupila som si elektricky epilator, normalny philips nejaky, tiez funguje na principe pinzety, vytrhava aj s korienkom.
a napokon je tu laserova epilacia - nejakych 5-7 sedeni a chlpky tiez prestnau rast, resp. len kde tu a velmi jemne 🙂
ja používam strojček a po oholení si dávam sprej aloe vera na ukľudnenie pokožky. Chĺpkov mám tiež tak pomenej
jednoznacne ak si chces holit tak pouzivat gel na holenie nie sprchac alebo mydlo , pouzivat ostru ziletku co je tupsia uz len na podpazusie. a nakoniec bud nivea na citlivu plet po holeni ,nie krem klasicky lebo to zapcha pory a nepouziovat na bielizen avivaz a pouzivat skor bavlnenu bielizen ,dobre je investovat do strojceka a pocase rastu coraz menej 🙂 alebo laser
@kajusiqq_x265 v prvom rade kvalitná ostrá žiletka, holiť v smere rastu chĺpkov, a po holení použiť nejakú dezinfekciu a vyvetrať (teda nie hneď sa obliecť)... spodnú bielizeň jemnú, bavlnenú, aj tá môže dráždiť oholené miesta...
alebo vyskúšať iný spôsob ako žiletku, napr. krém alebo vosky...