Dobrý deň ... Nedávno som si začala holiť ruky,lebo som bola už ako opica,tak som si povedala,že nič nemôžem stratiť,že ak mi narastú tmavšie,tak či tak budem vyzerať ako opica... Holím si ich normálne strojčekom na vlasy...Som zatiaľ spokojná... Aký máte nato názor? Je tu niekto taký,ktorý si ich holí tiež? Ja som si ich oholila ešte len raz a bola som veľmi spokojná,a keďže teraz ide jar ,tak zase budem musieť 🤷🏻♀️...sorry za gramatiku
@lucka12399 No...depilácia bolí a nemám nato veci... :/ možno niekedy 😀
@drimonna Ja si ich holim pravidelne a nemám ich tmavšie za tie roky. Už si ani neviem predstaviť,že by som si ich neoholila (choroba z povolania -kozmeticka) 😁 My sme si to všetky za školských čias depilovali, len teraz nemám na to veci doma ,tak holim. Tak podľa mňa sa nestresuj a kľudne si ich ohol 🙂
Oki 😁😀 Díky za odpovede... Ja si ich ale holiť budem musieť,lebo som ako opica! A bolo to tak aj predtým jedným oholením 😂... Podľa mňa nie sú tmavšie ako predtým,ale trochu sa teraz bojím...Ale tak no 😀😁 Pravdepodobne si ich budem holiť už furt ... Možno aj depiláciu vyskúšam 😀 Prečo je depilácia lepšia? Prepáčte tie smajlíky furt (zvyk)...
Ja si holim ruky od 15rokov!!! A mam 32!! 😊 zacala som,lebo ako hovoris som bruneta a akosi tie chlpy na rukach som mala tmavsie ako ostatné spolužiačky a hambila som sa...teraz si ich holim asi 2x do týždňa ziletkou rovnako ako nohy a uz by som neprestala. Mne sa zda ze su hrubsie ako ked som s tým začínala.
@drimonna ahoj, tiež si ruky holím asi od 17 rokov, nemala som ich nejako zarastené, ale akýkoľvek porast- aj keď len svetle chĺpky by som na rukách nezniesla, nepáči sa mi to...Pred pol rokom som si ale kúpila domáci IPL epilator na celé telo a ruky mám po ňom úplne hladké, akoby mi tam chĺpky nikdy nerástli. Inak holenim mi zhrubli dosť, ale kým som nemala epilator, holila som ich tak často, ako bolo treba a vyzeralo to fajn..
@darling111 Ja mám teraz 15 a prvý krát som si oholila v 14 (to bolo niekedy minulý rok) ... 🤷🏻♀️ :D A teraz na jar budem musieť druhý krát....
@drimonna pre mňa je to rovnako prirodzené ako oholiť si nohy alebo iné časti tela, chlpy proste neznášam. Akurát ruky si epilujem, teda chlpy odstraňujem aj s korienkami, buď strojčekom alebo voskom. Pri klasickom holení ti síce nebudú rásť hustejšie či pevnejšie, ale epilácia má dlhodobejší efekt, vyhneš sa nepríjemnému strnisku o 3-4 dni po holení a hlavne oslabuje chĺpky, takže časom budú rásť menej a slabšie.
Epilátor nie je drahá záležitosť a voskové pásiky na domáce použitie sú tiež cenovo dostupné aj pre študentku v drogérii.
Strasne sa mi nepaci, ked ma zena na predlaktiach huste tmave chlpy, a kolkokrat to vidim :( Nechapem, ze radsje bude chodit takto, ako oholit to, kvoli rpedsudkom typu narastu mi hrubsie a podobne. Ja mam na predlaktiach len take jemne, skoro blond chlpky, hoci som bruneta a v lete ich holim aj tak.
Ahoj ja si tiež holím ruky od 15 rokov teraz mám 28 a neviem si predstaviť, že by som si ruky neholila. Je to veľmi krásne a ženské. A hlavne je to o zvyku oholím si nohu aj ruky. Keď vidím krásnu ženu a potom pozrism na ruky aké má chlpaté je to pre mňa nezvyk.
Ahoj, ja si holim od 12 a mam 21,je to úplne bežné tak ako holenie noh, a to ze ti budu rast hrubé čierne je len mýtus 🙂
@drimonna no ja mam sice uplne svetlucke chlpky ale raz som si kusok oholila .. este ked som bola mala a na tom mieste mi rastu o dost tmavsie a hrubsie chlky 😂takze to vyzera blbo.. radsej by som si to vydepilovala .. 🙂 skus aj to