Ahojte, rozmýšlala som že by som si oholila ruky. Ale počula som že potom narastú víraznejšie chĺpky. Ak by sa tak stalo, bolo by to trvalé? Ďakujem za každú odpoveď.
Už niekoľko rokov si ruky aj holím a stále sú chlpy rovnaké..ale epilácia je lepšia, aj keď bolestivejšia a je to viac časovo náročné..
Ešte dodám že radšej si raz za dva tri týždne oholim ruky, zaberie to dve minútky ako chodiť s chlpmi na rukách 🙈
@dadulamamula mas odskusane? Lebo ja hej a to co tvrdis nie je pravda.
Ja si holim uz od 15r. Rastu pomalsie ako na nohach takze pohoda bez problemov 🙂
Ja si ruky holim😂 mne to vadili ze tie chlpky tam boli, nerastu mi ani hrubšie, ani ciernejsie ani ich nie je viacej. Je to 30 sekundova záležitosť sup sup hotovko
@dadulamamula to je uz aka hlupost ze budu rast rychlejsie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@laura9448 Nie vždy je to pravda, že by rástli rýchlejšie a budú výraznejšie.
ze holiť si ruky ?😱 ešte to by mi chýbalo
@laura9448 ahoj holím si už od puberty ruky a to nemám žiadne čierne chlpiská ale skoro neviditeľné no aj tak mi vadia. Vôbec nerastú rýchlejšie ani mi za cirka tých 10 rokov čo to robím nestmavli to je kec ako svet. Holím raz za 2 až 3 týždne na rukách rastú naozaj pomalšie ako na nohách /podpazušie atď.
Ahoj odporúčam ísť k profesionálke kozmetička, neboj sa prežiješ to ak Ti ich oddepiluje a depiláciou sa oslabuje korienok, takže Ti to vydrží aj dlhšie , ako keby si to máš sama holiť.....
este ze mam take blondave nic🤦 holenie ruk a preco🤔
@laura9448 napodobne. Tiež si holim ruky už ale 10rokov, po holení aj kremujem inak než zmeny chĺpky. Raz za tie 2, skôr 3tyzdne to úplne stačí.
@laura9448 samozrejme, že by to bolo trvalé, rástli by rýchlejšie a boli by výraznejšie..