Ahojte kočky, ako predchádzate červeným bodkám po holení? Mám celkovo veľmi citlivú pokožku. Nemusíte mi tu písať používaj kvalitnú žiletku, holiacu penu... to ja viem, no aj tak sa mi tieto nepríjemné "bodky" po každom holení spravia.. Poznáte nejaký trik ? Poprípade nejaké prípravky ?
Depilacny krem na citlivu pokozku.
Raz som mala takyto problem a najlepsie, co pomohlo, bolo tesne po holeni naniest nejaky baby powder, ja som pouzivala Johnson, normalne naniest na oholene miesta (nie az uplne tam 🙂 Vyuzivala som to vtedy, ked som sa rano oholila, zasypala pudrom 🙂, dala pradlo a vecer to bolo hladke, ziadne strnisko a ziadne cervene bodky. 🙂
Holím sa v smere rastu chĺpkov a po oholení dám na vatový tampón alpu a dezinfikujem. Ale bez toho,aby som sa dotkla sliznice, samozrejme :D
@seahorse27 akú značku depilačného krému používaš?
@klarika37 Neholit ziletkou.. Bud laser (a mat pokoj na dva mesiace) alebo strojcekom, ale nie depilovat (potom zarastaju), ale takou tou podobnou hlavicou ako si holia aj muzi tvar.. Ja mam cca tento a pouzivam tu nedepilujucu hlavicu.. je to na nezaplatenie.. Takyto strojcek stoji okolo 20-30 eur, mas to na niekolko rokov a vyuzijes to na ktorukolvek cast tela..
ďakujem všetkym za komentáre <3
@klarika37 Veet
brazilska depilacia (cukrovou pastou)
po niekolkokych rokoch uz skoro nic nerastie 🙂
Po oholeni natrieť olejom a potom zasypať detským pudrom
@klarika37 ja sa tomu vyhybam tak, ze si ich holim az ked ich mam dlhsie a tak sa potom vyhnem tym neprijemnym cervenym bodkam
@klarika37 Stačí posypať detským púdrom 😉
Ja di davam po holeni sudocrem 😀
Skus holit v smere chlpkov, to znamena ziletkou smerom dole 🙂 mne to pomaha