Holenie hlavy pri alopécii

olivieros
20. máj 2022

Dobrý deň, som chalan čo trpí alopeciou areata, ložiská si zakrývam vlasmi no ide leto a rozmýšľam že si oholím hlavu "dohola". Opýtal som sa známych a tí sú tak na 50%, vraj tie ložiská bude vidno... Mňa zaujíma váš názor, oholiť alebo nie, máte s tým niekto skúsenosti bolo pri oholenej hlave vidno ložiská... Ďakujem za názory

anjelicek26
20. máj 2022

@olivieros poznam dvoch chlapov s touto diagnozou a ano dohola a nevidno to... jeden ma na hlave tetovanie, ci teda s toho dovodu, to uz netusim.

mmoonna
20. máj 2022

Ja poznám jedneho malého chlapca, tiež má oholenú hlavu a nie je to vidno

joesvk
20. máj 2022

Asi to bude menej vidno, než teraz, keď si to "zakrývaš".

laurita285
20. máj 2022

Ak si ju oholíš úplne na koleno tak to vidieť nebude ale problém nastane, keď začnú vlasy dorastať.

olivieros
autor
20. máj 2022

@laurita285 ale tak to sa už dá riešiť ziletkou nie?

olivieros
autor
20. máj 2022

@whatever1 diky ale toto zrovna nepotrebujem 🙂

nika523
20. máj 2022

@olivieros prečo nepotrebujes? Potom už by to vôbec nebolo vidno

anjelicek26
20. máj 2022

@olivieros nahodou to tetovanie nie je zle, vyskusaj oholit, ci bude vidno pri dorastani nejako intenzivne tie casti, kde vlasy nie su..ak ano, tak das tetovanie a strati sa to pri dorastani...ono to bude inak chciet intenzivne holenie kazdy alebo kazdy treti den... moznosti mas viac, nastastie. U muzov je toto este ako tak fajn, u zien je to horsie.

jana_eyre_2
20. máj 2022

Môj bývalý spolužiak ju mal, nosieval vyholenu hlavu, ale zase bez šiltovky som ho videla asi len raz aj to keď ho donútila si ju dať dole učiteľka... 😒 Mal nejake menšie ložiská vlasov, ale to neviem či proste len vtedy neoholil.. inak bol úplne bez ochlpenia a vlasov.. myslím že holá hlava bude určite lepšie ako zakryvanie si holych ložísk.. časom si na to každý úplne zvykne, že máš holu hlavu..

olivieros
autor
20. máj 2022

@anjelicek26 jo to mi je jasné ale tak našťastie ložiská sa mi robia len po bokoch hlavy a vzadu nie na vrchu, čiže z hľadiska holenia to nebude až také strašné a tým pádom keď vrch ostane tak si myslím že vyvolene boky nebudú vôbec zle vyzerať išlo mi len o to, či by bolo vidno tie ložiská alebo nie

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz