Dobrý deň, mám vraj hraničné hodnoty borelióze,20 ,a 4ďalšie infekcie,asi pol roka mám bolesti celej ľavej strany tela, necitlivosť slabosť ,,bolesti ruky ,nohy,brnenie, mravenčenie pálenie,opuch ruky tlak v hlave,a nič mi na to nezaberá,,a nikto nič nerieši.. a ja už nevladzem,,kam už treba zájsť...
Neurologia, infekcne
@lubinkakotvanova Dr. Ďurovska, BA. Osobná skúsenosť. Mňa lekári tak ne liečili a skončila som ako ZŤP na invalidnom dôchodku.
@zefyra dobrý deň a aké ste nala hodnoty? Alebo čo vám bolo aké problémy? Ja som zatial tiež neliečená a už nevládzem..
@patus_2 zatiaľ nič ,len mi napísali že hodnoty na hranici ,no už nevladzem 5 mesiacou až teraz mi zobrali krvi na podnet od neurologicky,, zatial nikto nič nerieši.. len aké sú hodnoty lebo ja mam 20 ...
@lubinkakotvanova Tiež hraničné a presne tie isté problémy ako vy. Ak sa nebudeš liečiť, bude sa to ešte zhoršovať.
@lubinkakotvanova Ahoj, ale vyšetrenia si absolvovala a čo si už brala? Bola si vyšetrená už u neurológa alebo na infekčnom? Brala si aj antibiotiká? Borelióza je beh na dlhú trať, lieky sa berú pomerne dlho. Určite sa nenechaj odbiť u lekára. Ak chces siahnuť po bylinkách, tak na fóre som čítala príbeh jedného pána, ktorému pomohla tinktúra z bodliaka (po česky je to štetka lesná)