Hodnoty krvného obrazu

kucerkaa
8. júl 2014

Ahojte je tu nejaká lekárka alebo sestrička ktorá sa rozumie do hodnôt v krvnom obraze?mám tam že ERY 3,92 /4,1-5,1/ a LYMF 46,1% /15-35/ alebo VAS C intermit. alebo Myopia simp o.u korig KŠ viem že toto je niečo so zrakom ale viac ma zaujíma ten KO chcem sa pripraviť na to čo mi povie lekár na budúci týždeň hoci pochybujem že ma niekde pošle pretože už má asi toľko rokov ako moja babka a vyšetrenie uňho stojí za nič ale nič iné mi neostáva

niki101988
8. júl 2014

Ahoj, tak ak som správne pochopila prvá hodnota je Tvoja a v zátvorke sú hodnoty teda medze v akých by si mala byť. Červené krvinky pod normu trošku a biele vyššie
Držím palce 🙂

aristka
8. júl 2014

http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... kuk dolu máš hodnoty ...a pozri si to presne ...

niki101988
8. júl 2014

@aristka ona si to naštuduje a Dr. sa bude aj tak držať len parametrov laboratória 😀

latvia
9. júl 2014

@kucerkaa ERY su cervene krvinky, erytrocyty, mas ich malinko nizsie ney je spodna hranica normy, cim by som sa absolutne nezatazovala, u zien je to velmi caste.
LYMF 46,1% je stojom vypocitany pocet lymfocytov, co je jedna zo zloziek bielych krviniek. toto by som neriesila uz ale absolutne vobec, nie je to podstatna hodnota, bezne vychadzaju mimo rozsah normy.
VAS C intermitent. znamena ze mavas obcasne bolesti krcnej chrbtice
Myopia simp o.u korig KŠ znamena kratkozrakost oboch oci korigovana kontaktnymi sosovkami

moze byt? sedi to na tvoje problemy?

kucerkaa
autor
9. júl 2014

@latvia super 🙂 hneď som kľudnejšia ďakujem ti

suzzi7
28. mar 2016

Rozumie tomu niekto Prosím vás Ďakujem na pohotovosti len povedalI že mám zápal čoho neviem

andrejta
28. mar 2016

@suzzi7 pidla diagnozy to vyzera na akutny zapal priedusiek. Dali ti atb?

andrejta
28. mar 2016

@suzzi7 malo tam byt podla 😀

suzzi7
28. mar 2016

@andrejta ano dala a Ďakujem za odpoveď

andrejta
28. mar 2016

@suzzi7 rado sa stalo, nabuduce sa ich kludne opytaj, su tam aj na to. Vlastne ti prajem nech take nabuduce uz nemusis absolvovat. Skore uzdravenie, nech "ste" rychlo fit

suzzi7
28. mar 2016

@andrejta praveže som sa pýtala a nič dakujem/e pekne

denisahlavkova
30. mar 2016

Ahojte, vyzna sa niektora v tomto? Mam uz dva mesiace vzysene teploty cca 37,2, mohlo by to byt sposobene aj tymy zvysenymi protilatkami na ccv a ebv? Dakujem 🙂