Ahojte je tu nejaká lekárka alebo sestrička ktorá sa rozumie do hodnôt v krvnom obraze?mám tam že ERY 3,92 /4,1-5,1/ a LYMF 46,1% /15-35/ alebo VAS C intermit. alebo Myopia simp o.u korig KŠ viem že toto je niečo so zrakom ale viac ma zaujíma ten KO chcem sa pripraviť na to čo mi povie lekár na budúci týždeň hoci pochybujem že ma niekde pošle pretože už má asi toľko rokov ako moja babka a vyšetrenie uňho stojí za nič ale nič iné mi neostáva
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... kuk dolu máš hodnoty ...a pozri si to presne ...
@aristka ona si to naštuduje a Dr. sa bude aj tak držať len parametrov laboratória 😀
@kucerkaa ERY su cervene krvinky, erytrocyty, mas ich malinko nizsie ney je spodna hranica normy, cim by som sa absolutne nezatazovala, u zien je to velmi caste.
LYMF 46,1% je stojom vypocitany pocet lymfocytov, co je jedna zo zloziek bielych krviniek. toto by som neriesila uz ale absolutne vobec, nie je to podstatna hodnota, bezne vychadzaju mimo rozsah normy.
VAS C intermitent. znamena ze mavas obcasne bolesti krcnej chrbtice
Myopia simp o.u korig KŠ znamena kratkozrakost oboch oci korigovana kontaktnymi sosovkami
moze byt? sedi to na tvoje problemy?
Ahoj, tak ak som správne pochopila prvá hodnota je Tvoja a v zátvorke sú hodnoty teda medze v akých by si mala byť. Červené krvinky pod normu trošku a biele vyššie
Držím palce 🙂