Hodnota protilátok po očkovaní Covid-19

pribinacka
9. nov 2021

Ahojte, dal si niekto po očkovaní zistiť hladinu protilátok? Sú na to aj krvné samotesty, neviete či výsledok je len akože orientačný, že áno, protilátky sú, alebo je to nejako odstupňované? Tá hladina, v percentách napr? Ako to funguje?

veronika_sk000
9. nov 2021

ja som si dávala robiť cez Medirex hladinu IgG protilátok, pretože som chcela vedieť konkrétne číslo protilátok..samotesty ti ukážu len či máš protilátky alebo nie, či si prekonala ochorenie alebo nie

kika831
9. nov 2021

@pribinacka je rozdiel ked si davas robit krvny test po prekonani choroby alebo krvny test na zistenie vysky protilatok po ockovani. Ja som si davala robit oba.

katren
9. nov 2021

@pribinacka test na protilatky z krvi mame doma, nemeria nic, len to, ci mas/nemas protilatky, tak sme zistili, ze mame prekonany covid, lebo vsetky testy na covid negativne a nakoniec Ig protilatky na tomto vybehli...tak sme si dali krvny plateny v Unilabe a tam prisli aj hodnoty....

kinats
9. nov 2021

samotest je zbytocny, rovnako ako krvny test, samotest len zobrazuje len ciarku (vysledok mas, alebo nemas) po krvnom teste v laboratoriu mas hodnotu protilatok (kazdy labak ina referencna hodnota podla pouziteho sera, teda nepreukazatelne nikde,opat len vies ci ich mas) nikto ich neberie do uvahy je to len pre tvoj klud a pocit za 40,-€ (ak das IgG aj IgA ) ked som chcel vediet kolko je bezpecna hladina tak ma RUVZ odporucil na SAV kde len konstatovali ze tiez presne nevedia a ze aj ked ich po prekonani mas a je jedno kolko daj sa zaockovat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
9. nov 2021

@viestta ja asi neviem citat s porozumenim ja som tam nic take nanasla

alexandra2468
9. nov 2021

Mozes si spravit test, kde ti len pichnu do prsta a das kvapku krvi do “testera”. Vysledok je asi taky ako pri tehotenskom teste. Áno/Nie.

Alebo si dás spravit test, kde ti vezmu krv zo zily. Vysledok je v ciselnych hodnotach.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
9. nov 2021

@viestta to co si poslala bola len studia nic viac...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
9. nov 2021

Dala som si 3 mesiace po očkovaní. A dám si znova, keď budem zvažovať tretiu dávku. To bol dôvod.