Hodinky proti chrápaniu - skúsenosti

yvona2102
20. okt 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosť s hodinami na ruku proti chrapaniu? Máte ich niekto? Pomáhajú? Či je to zase len ďalšia “blbost” na trhu.
Ďakujem za odpovede 🙂

vanda323
20. okt 2021

@yvona2102 no neviem si celkom dobre predstaviť na akom princípe by to malo fungovať

kinats
21. okt 2021

Hodinky zaznamenaju chrapanie a daju slabsi elektrosok, nech sa otocis. Smola je ze chrapem aj na boku aj na chrbte aj na bruchu, vdaka hodinkam sa nevyspi ani jeden z nas, lebo okrem toho ze reaguju az po chvilke chrapania, prehadzovanie je podstatne rusivejsie. Hodinky letia oknom maximalne na piaty den.

orta
21. okt 2021

@kinats toto by som potrebovala pre toho mojho chlapa, ale teda neviem ci by to pomohlo, aj tuto noc som sa dokopy nic nevyspala a este ked mu cmuknem, tak nahnevany, co ho budim 😀

kinats
21. okt 2021

@orta na mna to zial nefungovalo rovnako , ako sprej psssst, rovnako ako klip do nosa, rovnako ako pas na bradu.

orta
2. nov 2021

@kinats a co na teba zabera? ci na to sa este neprislo? 🙂

kinats
2. nov 2021

@orta s nesmiernou lutostou musim konstatovat, ze som doposial nenasiel nic zarucene. Manzelka si musi privyknut a to je naozaj velka obet , kedze chrapem tak, ze nesmiem ani do TANAP-u lebo budim medvede a sviste a plasim kamziky pri pareni.

orta
8. nov 2021

@kinats no tak toto si ma teda moc nepotesil, no budem sa snazit patrat nieco dalej ci nahodou nieco neobjavim, lebo to aj vcera rano som skor vstala zavrela som dvere na spalni a aj tak bolo pocut jak chrape, to je nieco strasne 😀

kinats
8. nov 2021

@orta Ak mozem uctivo poprosit, urcite mi daj vediet, ked nieco zarucene najdes