Dobry vecer.Prosim vas,kto mate tento lymfom ake ste mali priznaky?Ja uz som taka utrapena,ze uz si pripustam hocico.Mam strasne slabosti niekedy,neskutocna unava,niekedy uz aj po hodine prechadzky..Mam 35 rokov.uz dlhsie som oslabena uz asi rok ale je to take na striedacke no posledny mesiac mi dava zabrat.Boli ma medzi lopatkami a na hrudi a niekedy sa mi tazko dycha.Inak mam vsetky vysledky v poriaku aj krv aj CT hlavy ,mr krku,CRP je ok Stitna ok,zenske veci ok,pluca ok ,srdce ok,akurat v hrudnej chrbtici mam osteofyty ale vraj je to normalny nalez.V praci dost fyzicky pracujem no mesiac som na pn a problemy mam stale.Normalne uz rozmyslam ci nemam nejaky lymfom..Dakujem za kazdu idpoved a prosim poradte kam sa este obratit..Doktory na mna pozeraju ajo na zjavenie ale ja viem ze sa nieco deje a nieje to ziadna tetania ani psychyckeho povodu.Praveze nemam ziadny stres ani nic podobne
Tetaniu majú aj ľudia čo sú vyčerpaní ako fyzický tak psychický do toho stres. Takže môže to byť.
@iva33333 u nás sa Hodghin začal náhlym schudnutim,žiadnou únavou a z jedného dňa na druhý hrckou na krku ....u teba je asi problém psychicky,keďže všetky vyšetrenia máš ok
Ahoj, ja som Hodgkinov lymfom mala a hlavný príznak sú výrazne zvýšené lymfocyty, krvný obraz by si mala zlý, aj zapalové markery. Všetko máš ok, skôr to bude niečo iné. Prečo si si taká istá, že to nie je psychikou?
@iva33333 ak máš krvné vyšetrenia OK tak lymfóm logicky odpadá. A určite nie si tak v poriadku a bez stresu ako píšeš v posledných vetách, keď si sama diagnostikuješ takúto chorobu. CT hlavy, MR krku si absolvovala, všetko čisté, hrudníková chrbtica je na tom ako? Pretože ak tlaky na hrudníku nemajú očividný somatický pôvod tak je načase si pripustiť aj možnosť že to MÔŽE byť spomenutá tetánia. U neurológa si bola? Nemôžeš sa sťažovať že lekári že sa na teba divne pozerajú keď im výsledkovo zdravý pacient zapotí že má určite lymfóm lebo je unavený.
kedy si mala covid?
@mimka11111 Ja uz neviem.Asi si uz ozaj barco citam.Ale na hrudi mam akoby hrcu ,ale nevidno volnim okom len na pohmat.A tie slabosti neskutocne ☹
@ruzovakrava Ja lekarom nevravim,ze mam lymfon!!!to urcite nie.Im vravim len to naozaj mam tie slabosti atd.Bola som aj u neurologa..A jedine rontgen chrbtice spravil a tam bolinksteofyty na hej a to je vraj ok.Inak nemam ani tetaniu ani nic
kludne to moze byt psychika sla by som k psychiatrovi kedze ostatne mas ok
@loginexistuje Tak nemam vsetko ok.Hrca na hrudi,bolest medzi lopatkamy.. Psychyka skor nie.Praveze nema stresy ani nic podobne.Mam dobru pracu aj v rodine je vsetko ok
@iva33333 sak to co popisujes je najskor z psychiky kludne nieco potlacene v podvedomi ved to tu riesis od kedy na MK od 2015 ?
@mimka11111 toto mi napadlo ako prve
@loginexistuje fuuuu, pozrela som to.... A furt nieco ine ma
@veronikaszabova Nemam stale nieco.Problemy mam tie iste,len uz fakt neviem co to moze byt.A zelam vam vsetko dobre,aby ste boli zdrava a nemuseli tu riesit taketo problemy ako ja a aby vam to nemuseli komentovat zeny ako ste vy
@loginexistuje Fakt sa musite nudit ked v nedelu vecer studujete moje otazky az do roky 2015.A zelam vam aby ste vy v buducne nemuseli riesit problemy ako mam ja
@iva33333 ja som pracujuca ID a mam aj ZTPS a inak dnes je pondelok 😉
@loginexistuje To vidno na tich komentoch 😉 ..Inak na MK som od 2018 🙂😉
@iva33333 tych komentoch s tvrdym y ja mam telesne obmedzenia a pracujem dusevne ale teda nie som hypochonder 😉
@loginexistuje Zelam vam zazit tie bolesti co mam prave teraz a potom uvidim ako budete sledovat gramatiku.Fakt clovek si mysli,ze este je trocha ludskosti..A dakujem vsetkim ,ktory sa mi snazili pomoct ci uz do sprav alebo v komentoch.A tim ktory si tu vybijali svoje ego,zelam zazit to co ja
@iva33333 ahoj,prosím ťa,na základe čoho si došla k tomu,že máš Hodghina?