Ahojte, zacalo
Ma extremne boliet hrdlo, mam tam aj hnis. Myslim, ze to
Je hnisava angina. Otazka je, kojim rocne dieta, myslite ze ho nakazim? Plus zajtra letim k doktorke da mi atb aj ked kojim?
Dakujem
+ zvýš opatrnosť rúško, žiadne bozkávanie, príbor atd...
@ku_uk ja som tiež teraz mala angínu, kojím 3 mesačne bábo a horúčky som mala aj 40tky a aj vyše 40. Poradím jedno co mi pomohlo po 3 dňoch - vykloktat si hrdlo švédskymi kvapkami. Do pohára som si dala teplú vodu, ale iba do polky a 2 CL švédskych kvapiek. Je to silné, ale na tu silnú bolesť to fantasticky zaberá. Hrdlo mám čisté, dnes som bola u Dr. Ináč rusko som nenosila pri malinkemu, len som ho nebozkavala par dni a ak iba letmo na hlavičku. Veľa zdravia
Najskôr ti dá asi penicilín, ten môžu deti od narodenia. V podstate ešte pred narodením. To sa stalo nám - pár dni pred pôrodom robia nejaké odbery a testy (na toxoplazmozu napr. a ešte pár iných ochorení) a manželke vyšiel jeden výsledok pozitívny. Takže keď ju zobrali do nemocnice rodiť, najprv dostávala (teda najmä bábätko) penicilin v infuzii a potom o dve hodiny až rodila.
Dievcata, dakujem za rady. Uz cakam v cakarni. Inak vecer som uz nevedela co od bolesti, brat mal hnisavu anginu a odporucil mi kloktať hrdlo s vodou s morskou solou…. Musim povedat, ze mne to zabralo naozaj super. Prvy krat som to vyskusala az niekedy okolo polnoci, vtedy mi totiz napisal, ze si spomenul, co mu pomahalo🙈 a rano
Mam na mandliach uplne malo hnisu, ale stale tam je sazrejme aj bolest. Treba atb jednoznacne, ale na ulavu ta voda s morskou solou je super.
@ku_uk áno, dá ti take ATB aby si mohla dojčiť