Hnis v hrdle

nikoll_22
14. aug 2022

Ahojte strašne ma škriabe hrdlo v noci sa budím na bolest ťažko prehltam mam tam červené pluzgieriky aj takúto žltú čiaru aj kloktam s tantum verde dávam strepfen aj kalciovy sirup noc nepomáha

taktotedanie
14. aug 2022

Test na covid, vyplachovat joxom

saska85
14. aug 2022

Kazde 3h kloktat vlaznou slanou vodou , aktualne s tym tiez bojujem, ja uz mam papier na vybratie mandli, len som tehotna. Inak pomahal jox a moze ist aj o zacinajuci covid

malinoismum
14. aug 2022

No u mna to je aktuálne rovnako ;)
(Ešte že teploty už prešli….)
Ale žiadny covid, ale angína 😃😃😃
Skore uzdravenie 🍀

nikolka1986
14. aug 2022

Hnisavá angína, máš aj horúčky? Určite nepi teplé čaje, na toto zaberú len ATB.

malinoismum
14. aug 2022

@nikolka1986 Veru áno, ja mám Zinnat. 👍🏼

ankare
14. aug 2022

@nikoll_22 sprav si test na kovid. Ak si negatívna, choď k dr. nech Ti zmeria CRP, mozno potrebuješ ATB. Skoré uzdravenie!

dadis
14. aug 2022

@nikolka1986 Pri hnisavej angine su na mandliach biele bodko povlaky. Tu vidim len zapalene hrdlo a mozno na zadnej stene zatekajuci hlien..

nikoll_22
autor
14. aug 2022

Teploty nemám ale stále kašlem nemôžem ani spat

nikoll_22
autor
14. aug 2022

Zajtra vybehnem k doktorke

dadis
14. aug 2022

@nikoll_22 Tak to hnisava angina nebude na 1000 %, ak nemas teplotu.. zatekaju ti hlieny z nosohltana/dutin do hrdla a to ta drazdi na kasel. Naparuj sa nad slanou vodou, mukolytika, kvapky do nosa (olynth, nasivin), nahruevanie dutin..ani k doktorke nemusis, jedine ak neprejde do 7dni..

nikoll_22
autor
14. aug 2022

A prosím vás tie červené pluzgieriky čo mám v hrdle neviete čo je

adriana1980
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gionella
14. aug 2022

@nikoll_22 to sú podľa mna len take cysticky male, to má strašne veľa ľudí, drobne výrastky , to biele sú zatekajuce hlieny a súhlasím s testom na covid

martinusska
14. aug 2022

@nikoll_22 Teraz všade v mojom okolí majú práve skrabanie a bolesť v krku a všetci sú covid pozitívni,bohužiaľ aj my v rodine.

janetinka27
14. aug 2022

@nikoll_22 ahoj, uz si sem pisala a posielala fotku.podla mna mas zapalene hrdlo, mne staci napit sa studenej vody a mam to iste. tie vyrastky nie su hnis, ja ich mam normalne v hrdle.asi si si ich len doteraz nevsimla. skus striekat jox, cmulat dorithricin, ja si robim zabaly na hrdlo. ak sa to neda vydrzat, skus dr v pondelok.

vorkola
14. aug 2022

@nikoll_22 Mne pomohol do 1 dc teplej az ,vlazne j vody 1 kv, cajovnikoveho oleja ,a kloktakt.,ono sa to trosku este viac prekrvi ,ale za 3 dni je po angine. Spavit to len 1 x..Nebat s toho zacervenania ,teda prekrvenia.Cajovnik ma take reakcie,ale na Zapaly je ucinny.Po 3 ch dnoch ked este nieco v hrdle oastlo,tak 4 den znov, ako prvy ,ale potom uz nic.Malo by to prejst definitivne