Vopred sa ospravedlňujem za možno hlúpu otázku, ale môžem mat hnisave ložisko pod zubom aj bez zápalu? Mala som tam zapal aj hnis, zub mi zubárka vyčistila, osetrila. Čiže zapal už nemám nič ma neboli ale mám pocit že tam mám stale hnis je to možné? Smaozrejme ku zubarke sa chystám hneď ako budem doma.
@domininini fakt?😱 čakala som odpoved skôr od niekoho kto s tým ma skúsenosť alebo bude vedieť ale dik za odpoved 😂
nik z nas nevie rontgenovat cez internet - takze ako pise
@domininini - jediny, kto to vyriesi, je zubar.
Ked ta to neboli prexo mas ten dojem? Mna ked som mala, to bolelo, ked som presla prstom po dasne
Môžeš mať, pokiaľ zub nieje dobre ošetrený. Pravdepodobne ti zubárka ošetrila koreňovej kanáliky, keď už si mala zápal a hnis. Robila ošetrenie a výplň pod mikroskopom alebo oba tak "naslepo"? Ak naslepo, tak je pravdepodobne, že to nebude úplne ok. Zápal zatiaľ nemusíš cítiť ako bolesť, ale zápalový proces môže kľudne prebiehať.
@kaktusik007 ja sa len pýtam, či to je možné, nie či to tam mám
@eeffka mám taký pocit “pnutia” okolo toho miesta, a mala som s tým zubom až taky problém že sa mi ten hnis predieral cez to ďasno, a v tom mieste cítim že mám trochu akoby hrču (ale zas to môže byt koreň lebo mi rastie zub nakrivo), to som aj hovorila zubarke potom aj druhému zubárovi ale oni na to nič
Kedy ošetrili zub? Zápal nezmizne za deň ako čarovným prútikom. Odstránila sa príčina a teraz sa hojí. Zápal tam môže byť na rtg vidno aj o 2 roky, záleží od veľkosti ak bol veľký naozaj dlho, ide o to ci sa zmenšuje. To je ukazovateľ dobre ošetrené zuba.
Taku hrcku mam aj ja este, vravel mi zubar ze to aj rok trva nez sa to da dokopy. Ale ked na nu zatlacim uz neboli
@eeffka och ďakujem si ma ukludnila, mňa to uz tiež neboli len tie tlaky, mne to slo az k oku a ku uchu a sem tam sa mi to ešte vráti
@patus_2 Pfu už ani neviem či to bolo pod mikroskopom, ale zdá sa mi že hej, zubárku mám veľmi dôslednú a bolo to pred pár mesiacmi, po mesiaci som šla znova kvôli tým tlakom okolo oka ucha, vytrhli mi osmičku že to môže robit ona, potom to po pár dňoch týždňoch prešlo a teraz to znova sem tam pociťujem
Jedine kto to vyriesi je zubar.....🤦♀️