Hnis pod zubom

liwinka9
7. jún 2022

Dobrý večer,mám hnis pod zubom, s vonkajšej strani s dasna pri stlačeni mi vitečie krv inač vobec to neviteka zajtra idem na extrakciuu a bojim sa že mi nezaberie injekcia . Mate s tim skusenost?

lucyluska
7. jún 2022

@liwinka9 ahoj, neboj sa. Zubár ti pichne viacej vpichov, nie iba jeden.
Trochu počká a zub ti vytiahne.

ildiko36
7. jún 2022

@liwinka9 za som bola napuchnuta ako škrečok, mala som zapal, dostala som 3injekcie , hodinu tahal zub, aj kosť musel rozrezať a nič som necítila

liwinka9
autor
7. jún 2022

@lucyluska tak neviem bude mi to robiť chirurgicky a dve zuby 7 a 8 cely den na to mislim

liwinka9
autor
7. jún 2022

@ildiko36 no tak toho rezania sa bojim

veselo_neveselo
7. jún 2022

Neboj nic, citit nebudes. Ak aj ano, ozvi sa, dopichnu ti. Najhorsi je na tom ten stres, tak tam nezabudni dychat, pekne pkomaly a zhlboka a hned ti bude lepsie.

liwinka9
autor
7. jún 2022

@veselo_neveselo viem,ale tak hnis som ešte nigdy nemala preto sa bojim

liwinka9
autor
7. jún 2022

Po extrakcii bi už nemal tam bit ten hnis či?

ildiko36
7. jún 2022

@liwinka9 nemusiš, vobec nic som necitila,ale so stresu som sa spotila🤣 a ked som citila že vyjde účinok injekcie hned som zobrala flektor, ani neviem ze mi trhal zub.akurat ten kosť asi sa mesiac hojil ale ma to nebolelo, len bol blby pocit ze tam trčal kus kosť

ildiko36
7. jún 2022

@liwinka9 nie, potom uz nebudes mať, ale niekdy zvyknu este aj taky zub zachraniť, len treba chodiť na cistenie🙈ja som radsej dala vytrhnuť

liwinka9
autor
7. jún 2022

@ildiko36 ach jaj tak dufam niejako to dam , dakukujem za povzbudenie 🙂

liwinka9
autor
7. jún 2022

@ildiko36 no mne ho liečil čistil kanaliky dal liecivu vlosku stale bolelo ,musel otvoriť a aj tak boli a je tam hnis ...tak radsej naj ide von už to nezvladam fungujem len s liekmi

ildiko36
7. jún 2022

@liwinka9 a klincekovy olej si neskúšala ?alebo aspoň klinček rozhisť a dat na ten bolavy zub na ďasno?
Stiahne zapal, ukludný nerv

liwinka9
autor
7. jún 2022

@ildiko36 nie, neskušala viplachla som si to ustnou vodou corsidyl aj repikom ale nič moc..už len nejako vidržat tuto noc

ildiko36
7. jún 2022

@liwinka9 najbližšie si daj klinček, možes s tým zachraniť zub

liwinka9
autor
8. jún 2022

@ildiko36 dobre skusim to ,dakujem 🙂