Dneska mi čistili vytvorený hnis po extrakcii osmičky, o dva dni znova kontrola. Chcem len skôr vedieť ako dlho sa tam môže ten hnis vytvárať ako dlho trvá čistenie. A či ste jedli normálne. (Hnis je kôli dlho krvácajúce k rane nie ku jedlu, antibiotiká mám všetko.)
Vďaka za vaše skúsenosti.
Trochu to boli ale nieje to nič strašné. Skôr opuch mi vadí ktorý je už na ústupe.
Ja som chodila 5 dni každý deň na výmenu drénu
@rebi789 ďakujem za odpoveď že len na výmenu a tak už nič nedržali hej :D toho sa najviac bojím keď tam je hnis aby zas dačo nedržali 🙄
Ja som chodila dva týždne každý druhý deň 😔
@rebi789 nerezali nie nedržali 😃
@jeanne14 a potom už to bolo ok ? Toto by mi nevadilo keď mi to budú čistiť prežijem. Po čistení ste to už mali ok ? A môžem sa spýtať kávu ste pili počas tej doby. ? Už sa bojím všetkého asi aby som to viac nezhorsila. Mám všetko potrebné na čistenie ale aj tak no.
@jeanne14 ja ešte dopisem že mám ranu zašitú nie otvorenu čo je možno výhoda ?
Pila som aj kávu, a áno mala som to už ok. Dodám že som bola v 16tt 🫣 suché teplo mi veľmi pomáhalo. Infralampa
@autorka ahoj, ja mam zapal kosti takmer po kazdom trhani, zla hojivost ran a zapaly dasien.. mne ked to aj cistili, zakazovali vyplachovat ale len macat ako by prelievat repik v ustach zo strany na stranu, najlepsie nici hnis ale nesmies tu "chrastu" krvavu zrazeninu si vyplachnut lebo bude obnazena kost 🙈 hojenie je individualne 🤷♀️