Boli ste niekedy na rezanie ďasna kvôli hnisu? Ako vám bolo potom?
Dnes som bola u zubára po 4 dňoch bolesti ďasna, ktoré bolo opuchnuté. Mala som tam hnis, tak mi to rovno rozrezala, vytlačila a dala mi tam... už neviem ako sa to volá. Zajtra musím prísť vymeniť. A dala mi atb. Bolo to rýchle. Akonáhle som vyšla von začala som cítiť slabosť v nohách, miernu bolesť nôh a hlavy (momentálne ma hlava teraz nebolí, no je akási "ťažká") a aj slabosť v rukách. Je mi tak trochu aj nevoľno, no to možno preto, že som omylom prehltla trochu tej "gebuziny" keď som to vypľúvala. Som aj strašne unavená, ale to som nespala 2 noci.
@petronellla87 A za akú dobu ti to odpuchlo?
Mne sa ulavilo hneď. Dostala som aj ATB a pomaly hnis mizol. Nemala som príznaky ako ty
Za nejake 3-4 dni
@nelca0510 Čo sa tyka toho ďasna, mne sa uľavilo tiež hneď, no zároveň na mňa prišla slabosť a bolesť nôh. Momentálne je to už trochu lepšie, pospala som si. Hoci musím povedať, že som nejedla viac než deň, čiže môže to byť aj z toho.
Ahojte dievčatá alebo chlapy chcem sa opýtať 19.2.2024 mám ísť do Martina
trhať koreň rezať ďasno a mám tam zápal Dasa aj pod celkovú anastezou?
Podla mna to mas z toho ze si nespala. Mne robilo toto iste. Mala som opuch, zubarka kazala stale ladovat, len mne to potom uz nepomahalo tak som si davala octanove obklady. Ked odpuchlo bolo vsetko ok