Dobrý večer dámy, chcela by som sa vás spýtať či nemáte náhodou skúsenosť s výtokom y pošvy, ktorý je hnedastý a zapáchajúci. tieto problémy ma sprevádzajú od mojich 9 rokov a lekári ma len liečia a liečia a už mám pocit, že som ako pokusný králik, koľko liekov som už vybrala a nič nezaberá
ale ja som uz brala macmirror tabletky a nic stale sa to vracia aj antibiotika
ani mne macmiror nepomohol a mala som ho viac krát...ešte ma aj sestrička zjazdila načo tam chodím, že výtok je normálny u žien. Som sa jej spýtala či je normálne že výtok zaleje celú pošvu tak bola ticho. Používam teraz Rosalgin keď sa nejaký výtok objaví, no u mňa je skôr biely a riedky s menším zápachom
@lenuska8 mne na toto naposledy dal dokin macmirror mast a cipky. nejaka infekcia, opakujuca sa ak sa neprelieci, nejaka anaerobna bakteria ci co, ktora nepotrebuje na mnozenie vzduch. a pomohlo. proste to nebola kvasinka. a tiez taky hnedkasty a smrad to bol neskutocny, nepalilo, nesvrbelo, nebolelo, tiez som nechapala. vybrala som tusim 10 dni liecbu a bolo to ok. nehovoriac o tom, ze ma preliecil aj na kvasinky, ktore som mavala dovtedy. viem, ze mi bral vytery na vsetko mozne, nie len ten zaklad. a preliecil ma aj peroralne liekami.