Hnedý výtok 5 mesiacov po pôrode, ide o začiatok menštruácie?

hela97
9. okt 2019

Ahojte dievčatá prosím potrebujem radu, som 5 mesiacov po pôrode, malú iba kojím a ešte som nedostala menštruáciu. Včera na večer sa mi začal objavovať hnedý výtok,dnes cely deň nič až zase teraz večer. Myslíte že to môže byť začiatok menštruácie alebo niečo iné?

katka___2005
10. okt 2019

mam spoluziaka ktory ma s tym tiez problemy neviem vam nic poradit ale mozem sa ho opytat na niejake rady...mozno to bude z toho stresu na vyske

martinenka886
10. okt 2019

@hela97 moze to byt kludne aj zaciatok menstruacie. Ak to budes mat dlhsie a nespusti sa ti, tak skus zajst k svojmu gynekologovi.

tanikka
10. okt 2019

@katka___2005 čo s týmto má akože tvoj spolužiak? veď tu sa bavíme o ženských problémoch a nie o chlapských!

kikipok
23. aug 2023

@hela97 zdravím mám teraz taký istý problém ako ste to riešili ? Prišla menstruacia alebo čo to bolo ? Ďakujem za odpoved 🙂

petrasnv
3. okt 2023

Ahojte. Ja mam ten isty problem. Som 3 mesiace po porode. Po sestonedeli som bola na kontrolu a vsetko bolo v poriadku. Teraz som vecer zacala spinit taku hnedu krv. Je to zaciatok menstruacie alebo co to moze byt. Stale len kojim. Mate s tym skusenosti? Dakujem za rady.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikipok
20. okt 2023

@raja95 menštruáciu som dostala až 14. Septembra