Ahojte som tu nova... prosim o Vas nazor viem ze tu nik nieje lekar ani gynekolog aby vedel zohladnit moj problem. Ale skusim mam dlhodobo problem s palenim mechura raz to pride raz odide. Neviem ci moj problem suvisi s mechurom ale predsa. Od rana mam hnedy husty vytok vytok mozem prirovnat k tvarohu ale nie hrudkovemu a je v nom primes hneda nie tmavo hneda ale bledo. Nedalo mi to a tak som si sihla viac do posvy a mam aj krv ale nejde to von zo mna... mam par dni pred ms prsia ma bolia. Ale nerozumiem vytoku kedze vzdy mam hnedy vytok ale je riedky a do hodiny krvacam. Dakujem za kazdy nazor.
Mam tyzden pred ms. Bolest prsnikou a myslela som si ze mam uz ms. Ale od rana iba hnedy vytok uz zacinam mat panicky strach ci nejsom tehu... zapal mechura som prekonala viac krat a nemala som takyto problem...
@lulu369
@natusik855 tak si skús urobiť test, ale kedže máš pred menzesom nemusí ti ukázať ak si tehu (ale viem, že niektorým babám vyšli testy pozitívne už pre menzesom)...alebo počkaj či menzes príde a ak bude pár dni meškať tak test urob potom...
@lulu369
dakujem Ti za radu... toto sa mi este fakt nestalo... som s toho vystresovana stale chodim na wc a len sa spinim nemam ani bolesti podbruska len ma krize bolia ;"(
@lulu369 dufam ze sa to do rana nastartuje lebo ma porazi... nemozem byt tehotna nie ze by som nechcela ale nejsu nato podmienky...
@lulu369
vidim ze cakas babatko tak vela zdravicka a krasneho tehulkovania
mne stale tak zacina menstruacia uz asi rok, hnedy vytok aj niekolko dni
@anexis
mne nikdy... ked zacina ms mam hmedy vytok a do hodiny krvacam. Toto sa mi este nestalo a mozno sa moje telo len meni ;)
Tvarohovita konzistencia byva aj pri infekciach posvy. Kazde krvacanie mimo obvykleho krvacania patri k lekarovi.
@natusik855 ďakujem 🙂 a tebe prajem aby to dopadlo tak ako si praješ
@natusik855 no, ved predtym ani mne nie..zrazu z mesiaca na mesiac prisla zmena, u lekara som bola a vsetko ok, takze cakaj a uvidis
@natusik855 nemas za co, aspon sme si pokecali 😀
@natusik855 Ahoj, ono ako si písala, nik z nás tu nie je odborník, najlepšie bude keď navštíviš lekára 😉 ale mohlo by ísť o zápal mechúra (no neviem ako sa to prejavuje), ale ak si bola prechladnutá, alebo príčinou môže byť aj stres ak si mala teraz stresujúcejšie obdobie...