Ahoj,prosim neviete poradit.synovi sa dnes vyhodili taketo ostre ohranicene hnede fliacky.ma to len na jednom chodidle,nieje to vypukle,suche,na ohmat to necitit,nesvrbi,nepali...len flak.mali sme salmonelozu,este sa z nej dostavame.moze to mat suvis? Zajtra pisem Dr.len uz som hotova,ze zas nieco a snad nie nieco nove..
Toho bol plny internet nic to nieje prejde za 3-4 dni samo to zmizne
ahoj prišlo sa potom na to čo to vlastne je ja som to dcere objavila tiež na nohe dakujem
@kinga135 zmizlo to zhruba po tyzdni.asi to boli modriny aj ked doteraz neviem ,kedze sa nestazoval,ze by na nieco stupil.
@kinga135 dobrý večer, aj môj syn má asi od včera takt flak na nohe a tiež nevieme z čoho to môže byť.
@misenka777 nam to našťastie zmizlo vsimla som si aj na ponožke ze mala takyto hrdzavy flak pravdepodobne stupila so niečoho
@kinga135 ano vyzeralo to velmi podobne,az totozne.ako prislo tak za par dni zmizlo.netusim z coho doteraz
neviem, mozno nieco skresluje farby, ale pri farbe, co ja vidim, toto mi nepride prirodzene, skor mi to pride ako niecim ofarbena koza.