Dobrý deň prosím vás chcem sa spýtať ak máte niekto s týmto skúsenosť. Spravila sa mi pred 2 dňami takato škvrna na dlani. Som zhruba 5 mesiacov po pôrode neviem či to môže š tým nejako súvisieť. Dosť som sa zlakla keď som ju zbadala. Mám ísť radšej kožnej?
Ja by som isla okamzite koznemu lekarovi
Radsej bez na kozne,ma nepravidelny tvar a to nieje dobre.
vyzera to ako spinave od niecoho. znamienko ma cele jednotnu farbu, tu predsa vidno presvitajucu kozu
@soldi spinave a od coho,co si dotycna neumyva ruky???
Skúsila by som to utrieť takými vlhčenými obrúskami (s tými som vyčistila vždy všetko), ked to nepojde tak ku dr.
@janulka2811 su latky, ktore sa Ti zazeru do koze a umytie ruk skutocne nestaci, skvrny zmiznu, az ked sa olupe vrchna vrstva koze
@simsalabim ty myslis hypermangan
Neviem, ci ti pomozem, ale ja som mala take flaky na kozi, ked som vlhkou rukou chytila take tie drobne fialove hoblinky z lekarne...neviem, si spomenut, ako sa volaju - urobi sa z nich taka ruzova vodicka a pouziva sa na dezinfekciu koze. Tusim to je hypermangan... tiez som sa vtedy zlakla a potom so pred ocami videla, ako som na vlkej kozi mala tuto hoblinku a urobila sa mi skvrna. pridavala som vtedy dcere do kupela iba par kusockov. Ale neviem, ci to je tvoj pripad.