Ahojte, žienky
Rada by som sa chcela spýtať, či ste nezažili v poslednej dobe virózu kde ste mali hnačky viac ako týždeň. Doktorka nám povedala, že máme virózu, že nemáme nikam chodiť a máme to vylezat.
Hnačky začali pred 8 dňami. Mali sme všetci zimnicu a teploty nad 39. Postupne ako minulý týždeň ubiehal teploty klesali ale hnačky nie, tie som mala 3-krat každú hodinu. V nedeľu som mala pocit, že už je všetko dobré zrazu som sa na stolici ocitla len 4-krat denne, tak isto v pondelok. V utorok večer prišiel zlom a všetko začalo znova. Mám síce hnačky nie sú v takých rozmeroch ako predtým ale chodím 8-krat denne na stolicu v silných kŕčoch. V noci nemôžem spať od bolesti brucha. K doktorke sa momentálne už nemôžem dostať nakoľko má do konca týždňa dovolenku. Neviete čo mám robit?
Uživám ja aj moji rodinný príbuzný čierne uhlie, tekutiny, čučoriedkový čaj a čierny. Jeme diétne. Proste už nevieme čo si dať medzitým som začala brať aj enditril ale nepomáha.
Za každú radu som vopred vďačná
@kika_9 tasectan je dobrý proti hnacke a prísna diéta banán, ryža, piškóty, nič mliečne. Piť dostatok tekutín. 🙂
Dobre aj aj enterina , piť caj,
Treba ist na infekcne sa dat vysetrit, popripade hospitalizacia. U nas lezia s hnackami cca 3-4 dni.
Neprekonali ste náhodou salmonelozu, lebo pri nej sú horúčky a zimnice.Stolica má zelenú farbu, ako špenát...
@kika_9 chod k tej lekarke, ktora ju zastupuje.