Hnačky už druhý týždeň

kika_9
6. sep 2023

Ahojte, žienky

Rada by som sa chcela spýtať, či ste nezažili v poslednej dobe virózu kde ste mali hnačky viac ako týždeň. Doktorka nám povedala, že máme virózu, že nemáme nikam chodiť a máme to vylezat.
Hnačky začali pred 8 dňami. Mali sme všetci zimnicu a teploty nad 39. Postupne ako minulý týždeň ubiehal teploty klesali ale hnačky nie, tie som mala 3-krat každú hodinu. V nedeľu som mala pocit, že už je všetko dobré zrazu som sa na stolici ocitla len 4-krat denne, tak isto v pondelok. V utorok večer prišiel zlom a všetko začalo znova. Mám síce hnačky nie sú v takých rozmeroch ako predtým ale chodím 8-krat denne na stolicu v silných kŕčoch. V noci nemôžem spať od bolesti brucha. K doktorke sa momentálne už nemôžem dostať nakoľko má do konca týždňa dovolenku. Neviete čo mám robit?
Uživám ja aj moji rodinný príbuzný čierne uhlie, tekutiny, čučoriedkový čaj a čierny. Jeme diétne. Proste už nevieme čo si dať medzitým som začala brať aj enditril ale nepomáha.

Za každú radu som vopred vďačná

zojazoja
6. sep 2023

@kika_9 chod k tej lekarke, ktora ju zastupuje.

dada558
6. sep 2023

@kika_9 vyskúšaj imodium to je skvelé

lilizzachy
6. sep 2023

@kika_9 tasectan je dobrý proti hnacke a prísna diéta banán, ryža, piškóty, nič mliečne. Piť dostatok tekutín. 🙂

diablikovci
6. sep 2023

Dobre aj aj enterina , piť caj,

lucianak
6. sep 2023

Treba ist na infekcne sa dat vysetrit, popripade hospitalizacia. U nas lezia s hnackami cca 3-4 dni.

mtn112233
6. sep 2023

@kika_9 ja som pri rotaviruse hnackovala presne týždeň, iba voda zo mňa šla.. daj si imodium je to skvele na hnačku, po 1 tabletke sa hnačka úplne zastavila, potom som pár dni nebola na veľkej, potom už bola stolica ok

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anna777115
7. sep 2023

Neprekonali ste náhodou salmonelozu, lebo pri nej sú horúčky a zimnice.Stolica má zelenú farbu, ako špenát...