Ahojte prehana ma uz druhy den reasec, dieta, imodium aj caj z jablcnika nic. Nechodim 30x do dna ale ked idem uplna voda. Cokolvek dam do seba. Mate nejake rady?
Uz ma z toho nejedenia zacina boliet aj hlava.
Mrkvový odvar
Odvar sa získa tak, že sa časti rastlín vložia do vody izbovej teploty, ktorá sa uvedie do varu. Varí sa 10-15 minút, potom sa nechá ešte asi 15 minút stáť a scedí sa. Uvedeným postupom sa obvykle pripravujú výluhy z drog obsahujúcich triesloviny alebo z tvrdých častí rastlín.
@isis234 dakujem
Skoré uzdravenie prajem... Som si spomenula. Veľmi dávno som mala hnačku, pomohlo mi jesť i slivky, ringloty
Ovocie nejedz ziadne, obsahuje vlakninu-zrychluje cinnost creva🙄.
Mozes uvarenu ryzu, bez ochutenia, bez masla/oleja. Pripadne suchare. Davaj si Smectu aj Imodium (ine lieky proti hnacke). Cierny caj.
@isis234 tie vacsinou si davam, ked mam opacny problem 🙈
@guudy ano to davam, nemyslim, ze to je zo stresu, ze inak ako hnacka zo mna nejde, len je zvlastne, ze nejdem 20x za den ale ked idem tak zle 🥺
Tak potom probiotika a smectu 🙂
ahoj, mne od detskych cias pomahali cucoriedkovy kompot a horka cokolada, take aj fajne to to je, ze aj s chutou to clovek zje, a pomoze to. Da sa kupit hocikde v potravinach, asi aj cerstve cucoriedky by boli ok, ale ja si teda pamatam kompot.
Struhana surová mrkva 🥕 .