Ahojte, mali ste problémy pri užívaní siofor? Myslím hnačky... Už 4 deň beriem a stále mám problémy 🤔😕
kazdy liek moze sposobovat traviacde tazkosti,c ize je to mozne.
@simik7192 ano brala som ho par mesiacov a bolo to neprijemne.kazdy den ma priserne prehanalo.potom som ho radsej vysadila,lebo by som sa nepohla z domu.
Ja som brala iny metformin a detto, hnacky, bolesti, zle.. lekarka mi este aj zvysila davku, ked som jej povedala,ze ten liek proste neznesiem. Vyhodila som ich. Fakt som dva roky cakala "kedy to prejde" a "zvyknem si" ako mi lekarka opakovala a nic, lebo vraj si na ne treba zvyknut, skusala som aj postupne, nizsiu davku ako som mala urcenu.. skoncila som na gastre, kontroly, vysetrenia a nakoniec vsetko iba z liekov... :(
@tamvtme
@marticka85po
@simca06022011
Ja ho mam brat 3x denne 😕 lebo mi zistili inzulínovú rezistenciu, tak to musím brať
@simik7192 ja som tiez brala na IR.nakoniec sa mi podarilo iba stravou a cvicenim zbavit sa toho. Odvtedy som IR nemala
Dobrý deň
Nema niekto navyše balík sioforu ďakujem
Ano, robilo mi to zle a cim vyssiu davku, tym horsie...hnacky, pocit kamena v zaludku, nechut do jedla...brala som asi 3 mesiace a nepreslo to, odmietla som dalej brat