Ahojte žienky, chcem sa vás opýtať či sa Vám niečo podobne už stalo ??? Včera v noci sa mi stala zvláštna vec a neviem si ju doteraz vysvetliť. Okolo polnoci som išla spať, zobudila som sa o pol 4 na nehorázne kŕče v podbrušku a v krížoch až som sa opýtala samej seba že dostala som kramy ? Veď ich mám dostať až o týždeň . Každopádne utekala som na wc , myslela som si že hneď zo seba aj všetko pustím ale práveže nie .. trvalo to pár minút kedy som sa zvijala v obrovských kŕčoch a bolestiach úplne akokeby sa mi celá maternica rozťahovala, , proste akokeby sa mi tam niečo dialo...oblieval ma pot , až v jednu chvíľu som si myslela či to nie je náhodou slepák. Strašné tlaky som pociťovala v podbrušku a až neskôr som vykonala potrebu. Potom som ešte niekoľkokrát utekala na wc a zaspala som okolo 6:00. Odvtedy aj keď som sa snažila z toho vyspať mám stále bolesť v podbrušku a v krížoch je to ale miernejšie. Príde mi to zvláštne iba z toho dôvodu že väčšinou keď ma chytí hnačka tak ma boli brucho a je mi na žalúdku ťažko. V živote sa mi ešte nestalo žeby ma chytila hnačka a pritom som mala menštruačné bolesti a kŕče. Podotýkam nie som z tých žien ktorú pred menzesom trápia hnačky. K lekárke som objednaná zajtra povodne kvôli niečomu inému ale určite sa jej zmienim aj o tomto.
Skôr len črevá...párkrát sa mi také niečo stalo, akoby zápcha, bolesti sú črevné, tlak je všade, následne rýchle vyprázdnenie..mierna bolesť nejaký čas ostane, postupne odoznie...prakticky je to bežné pri nepravidelnej stolici, prípadne pri gastro problémoch
@vikybotka nevylučujem to , keďže s priateľom sa nechránime ale ani nesnažíme . Stať sa môže všetko ale myslím si že skoršie nie
@km007 uvidím ako mi bude ešte do večera ale dúfam že to nie je nič vážne. Ďakujem za info .
A ešte stále ti je zle?
Sprav si pre istotu tehotenský test
@kristinaem mas normalne hnacku. Nic ti nie je 🙄 A ziadna maternica sa ti neroztahovala. Je to nadmerna peristaltika criev, ked mas hnacku tak mas krce, oblieva ta pot. Spravis na wc co mas, odkvitnes do postele, a ked ti je na druhy den lepsie nemas co riesit. Pises to hororovym stylom, ako keby ti vypadli creva do zachoda v 6 mesiaci 🙄
@janba vďaka Bohu už nehnačkujem. Jedine čo citim sú ešte bolesti v podbrušku.
@kittykat22 jediné čo som chcela bolo vedieť či je to normálne a či to už mala niektorá z vás , keďže som také niečo nikdy nemala a verte mi viem o čom hovorím. Pretože pred 2 rokmi som hnačkovala a mala som kŕče v bruchu že som sa nemohla vystrieť a skončila som na pohotovosti. Píšem reálne ako som sa cítila, ja viem aká bola moja noc a verte mi, žeby som nikomu toto nepriala...toto bolo u mňa niečo nové tak ak Vám to vyznie hororovo tak sa nemusíte k tomu vôbec vyjadrovať. Pekný deň Vám prajem.
@kristinaem ja taketo stavy mavam tak tyzden pred ocakavajucou mestruaciou, tak moze to byt aj to ale zase aj tehotenstvo... tazko povedat, normalne to je, lebo to aj ja mavam...
@patka_673 ďakujem za odpoveď, mala som to prvýkrát keďže ako som písala vyššie nie som z tých žien ktoré majú hnačky pred menzesom. 😶
@kristinaem dobry den, stalo sa mi to iste. Prosim Vas, zistili u Vas, cim to bolo? Dakujem Vam krasne.
Tehu nemôžeš byť?