Ahojte. Píšem tu znovu po čase. Nemôžem nájsť niekoho podobného v skupinách. Mám Panicku poruchu a lieky mám skoro 5 mesiacov. Sem tam sa stáva že mám ako keby hmlu v hlave alebo stiahnutí hlavu neviem ako to nazvať ale niekedy je to také silne že som úplne mimo, neviem sa sústrediť, myslím len na tu hmlu. To mám tak dva mesiace a niekedy ako od včera to mám doteraz. Mal to niekto? Z liekov ? Alebo z čoho to môže byt. Ďakujem.
@zefyra
@zefyra ako ti zistili neuroboleriozu? Ja mam každy rok prisatych niekolko klieštov. I ked používam spreje a všetko mozne čo sa da a napriek tomu vždy chytam vo vlastnej zahrade. Robili mi z krvi test na boleriozu samozrejme neg. Ja by som chcela ist na rozšírenejšie vyšetrenie. Porad kde ti to zistili. Ďakujem za odpoved
@juraj456 Depersonalizacia…
@marienka1995 ahoj, nevieš ako sa da toho zbavit? Nemam ziadne ine problemy
@juraj456 no lieky a psychoterapia určite by som začal psychiatrom a on by ťa mohol odporučiť klinického psychológa.Každpodne si načítaj niečo o tom či to je ono ale ja som mal to iste plus veľa fizyckych prejavov to sprevádzalo tak som psychiku neriešil a nechal to ako poslednú možnosť.každpopadne je to beh na dlhu trať ja to mám štvrtý mesiac ale veľmi pomali sa to zlepšuje od kedy mám lieky.Každopadne kým nevyriešim problém ktorý ktomu viedol tak ostanem na liekoch stále preto je dôležitá psychoterapia