Hlieny v nose po injekcii u zubára

alickaf
27. júl 2023

Ahojte, dnes ráno som bola u zubarky. Ťahala mi nerv z predného zubu a pichala mi samozrjeme injekciu. No odkedy mi ju pichla mi začali z nosa tiecť sople. Po odznení injekcie má stipe cely nos, ale že strašne a stále mi tečú sople ako pri alergií napríkad. Ale hrozne má štipe.. myslite že mohla trafiť nejaký nerv? Alebo z čoho to môže byt?
Ďakujem 🙂

taktotedanie
27. júl 2023

Tak si nos vyfukaj a daj si zodac

alickaf
autor
27. júl 2023

@taktotedanie smrkam stále, to tečie. A zodac načo? Ja nemám alergiu. Ja sa pýtam či mi mohla zubárka trafiť nerv, keďže to štipanie v nose je na nevydržanie. A nepytam sa čo mám robiť 🙂

taktotedanie
27. júl 2023

@alickaf injekcia sa dava do nervu

nelca0510
27. júl 2023

@alickaf dala ti radu doktorka,tak buď rada. Proste ti tečie z nosa,možno z klimy

karush
27. júl 2023

@alickaf Ak to bol horný zub, tak áno, mohlo dôjsť zubným nástrojmi k narušeniu a ku komunikácii s dutinou, malo by to odoznieť aj samo. Anestézia sa dáva do blízkosti nervu, ak sa však naruší nerv, tak to môže spôsobiť pocit pálenia, stratu citlivosti, brnenie...

alickaf
autor
27. júl 2023

@karush áno horny, ďakujem 🙂

karush
27. júl 2023

@alickaf teraz to čítam po sebe, no trochu nešťastne som to napísala, to áno som myslela, že zubný zákrok môže súvisieť s tým výtokom z nosa (nástrojmi vzniknutá komunikácia s dutinou), nespôsobila to však injekcia, tá spôsobuje len tie vyššie spomínané ťažkosti, ak sa poškodí nerv

alickaf
autor
27. júl 2023

@karush ja to mám aj trosku strpnute, a štipe má nos .. ten výtok z nosa je druhoradý .. mna skôr to štipanie zaujimalo. Ale ďakujem Vám za odpoved 🙂