Dobrý deň, už asi mesiac sa trápim s boľavým hrdlom a nádchou s hustými hlienmi, v hrdle mám stále hlieny, ale nejde mi to nijako von, nekašlem. Dr.mi dal atb, ktoré mi nepomohli, výter z hrdla a z nosa bol negatívny. Zajtra idem k nemu znova, nech mi dá výmenný na ORL. Keďže som tehotná, nemôžem si dať takmer žiadne lieky, ale dookola som skúšala domáce recepty, čaje, Sinupret, sirupy, hydropastilky a pod.
No teraz som si v hrdle všimla bielu guču, vyzerá to ako hlien, lebo to mám aj nižšie v hrdle také viac rozťahané... pridám sem aj nechutný obrázok 😔 prosím, nestretli ste sa niekto s niečím takým? A pomohlo vám niečo nato? Už som zúfalá, ťažko sa mi prehĺta, hrdlo ma stále bolí a tá hustá nádcha ide zo mňa stále, no vôbec sa mi to nezlepšuje. Dúfam, že to nebude niečo vážne, ako mi už dr.Google napovedal. Pôjdem určite k lekárovi. Náš obvodný ma má na háku a bez liekov ma pošle domov "veď to hrdlo nevyzerá tak zle".
Ak si v 2. Alebo 3. Trimestri mozes na uvolnovanie hlienov uzivat ambrobene. Kloktat slanou vodou, nos tiez mozes konvickovat slanou vodou. Uzivat vitaminy a mineraly, hlavne zaradit zinok. A navstivit lekara.
@domuuska1 toto vyzera na nejaku dobru hnisavu anginu...kloktaj poriadne slanou vodou a urcite chod zas k lekarke..toto neprejde same
@kiki264 našťastie áno, ale s hlienmi je to u mňa vždy nadlho... celkovo som vtedy skúsila ešte konvičkovanie, sprej MAR do nosa, Sinupret kvapky, Kalobu, to kloktanie slanej vody a na viac si nespomínam. Skúšala som, čo som vtedy mohla ☹️ ten hlien na fotke sa mi podarilo vykašľať a každý deň som si to kontrolovala, či nemám znova. Bol to des. Prajem skoré uzdravenie aj vám 🙏
@1stefi121 dobry vecer.chcela by som sa opytat pomohlo vam nieco na tie hlieny?ja stym bojujem tiez vsetko citim dost na lavej strane cobyz prechsdza aj na pravu stranu.dakujjem pekne
@janulka2331986 nic my nezaberá
@1stefi121 dobrý večer. Nie hliny ustúpili. Pouzivam gél z LR POMOHLO SÚPER. NAPADLO MÁ NEMATE REFLUX?
@janulka2331986 co je to za gel?
@janulka2331986 Dobrý večer,
chcem sa spýtať, aký gél Vám pomohol na tie hlieny? Ďakujem za odpoveď 🙏
@sulkana aloe colostrum z LR