Hlieny mi stiekli do hrtanu

14. júl 2024

Ahojte. Som 38tt, v stredu som sa zobudila na hlieny v krku, ktore som nemohla vykašľať a bolelo ma hrdlo, dostala som stopkašel a calciový sirup. Zdalo za, že to perfektne zabralo.. teraz som sa zbudila, hlieny mam kdesi zasadnute v krku, až ma to boli, mozno mi to uz sedi na prieduškach, ked zakaslem je to take prieduskove, rano pojdem urcite dr, ale co ak mi predpise zinat a začnem rodit ? Ako to vsetko zvládnem? Mam strach :(

jankajanka13
14. júl 2024

Napar sa to mozno pomoze... Porodu by som sa nebala, od 37tt je to.uz vporiadku a babatko by malo byt ok ak si nemala doteraz komplikacie🫶

skenderbeng
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anavixy
15. júl 2024

A pri zinnate sa neda rodit ci co? Hlavne pi vela tekutin - to riedi hlien a to potrebujes, mozes si dat napr aj Stodal - bezpecny v tehotenstve, ak mas inhalator, tak inhaluj vincentku, urob si cibulovy sirup (ak mas ig, super recept ma na profile detskadoktorka), mozes si spravit priessnitzov obklad alebo opat, ak mas ig, na profile minidiamondblog najdes recept na taku “placku”, co vraj zazracne pomaha pri kasli (potvrdene komentarmi zien, sama som neskusala), za pokus to stoji. A hlavne nestresuj, je normalne ze sa pocas choroby uprostred noci zobudis so zalahnutym hrdlom, nerozpravas, nekasles, lezis, hlieny prirodzene stekaju, cez den je to uplne ine. Vsetko zvladnes 🍀

viestta
15. júl 2024

Neboj sa ATB porod ani nezastavia ani neurychlia. A porodis aj s kaslom