Hlien v stolici

13. mar 2023

Zdravím. Nájde sa tu niekto kto mi poradí? Kto mal podobný problém a prišiel na to ako z toho von?
Môj problém nastal po pôrode (pred rokom) odvtedy mam hlieny v stolici. Zozaciatku to bolo nepravidelné. K dnešnému dňu však mám hlieny každý boží deň... problém však je ze ma to už boli. Celkovo. Bolesť konecnika aj pol dna. A tlak na vypraznenie no nakoniec je to len tenucke malé kávu a kopec hlienu...
Bola som na CT brucha- ciste
Gastro a kolonoskopia -čisté
Intolerancia na lepok, laktózu nepreukáže. Čiže ja už fakt neviem co robiť...neviem už o aké testy žiadať q co urobiť preto aby sa mi to už nedialo. Stretli ste sa s tým niekto? Viete mi poradiť co robiť a o aké testy žiadať?

falbala132
13. mar 2023

ten hlien moze byt biofilm kvasiniek alebo parazity, ja to mala pri kandidoze, ziadaj testy na candidu albicans aj parazity, ak vravis ze kolono si mala ciste.

autor
13. mar 2023

@falbala132 a ako ste sa potom tej baktérie zbavila??

falbala132
13. mar 2023

Lekárka mi nasadila lieky a špeciálnu stravu

danielahamar
13. mar 2023

To, že nevyšli testy na lepok a mlieko ešte nič neznamená, vysadila by som úplne mlieko, neskôr lepok a potom ďalšie vyšetrenia. Tomu co ja píšem sa hovorí eliminacny test.

hubicka14
28. mar 2023

Dobrý deň. Môžem sa opýtať, ako ste dopadli? Ja mám to isté po pôrode už cca 3 roky. Raz je lepšie, že aj mesiac nič, a raz horšie, tak, že aj týždeň vkuse každý deň trocha hlienu. Gastro a kolono mám OK, akurát mám laktózovú intoleranciu. Ale bez mlieka som úplne už 2 roky, a dávam si veľký pozor na to, čo zjem.