Prosim vás čo to znamená. Stále v kuse viem myslieť na to čo bolo ,premieta sa mi to . Neviem sa toho zbaviť. Aj počas dňa alebo keď zaspávam,ale vtedy keď o je hádam normálne.
Len tak premýšľam že ako som sa chovala a čo som mohla inak urobiť a pripomínam si niektoré veci a aj z minulosti normálne sa mi vynárajú spomienky .🤷?
Čo to má znamená ?!????!!!ako sa toho zbaviť.
treba si hovorit, ze minulost uz neovplyvnim, co bolo bolo a treba zit to, co pride dnes. Ani to "dnes" by bez tej minulosti nebolo take ako je, takze je vsetko presne tak ako ma byt
Ďakujem pekne. Ja som dosť možno citliva a chcem dobre niekdy až moc pre druhých a nieje to dobre ..
Takato som aj ja a teda vytaca ma to do nepricetna. Lebo furt rozmyslam, co mohlo byt inak, ze niekolkokrat som si mohla radsej zahryznut do jazyka a niektore veci proste neriesit, nemat svoju pravdu, ale nespravim s tym nic. Zivot je fakt prilis kratky na to aby sme sa zaoberali takymito vecami.
Vyhľadaj si “overthinking”.
V akom zmysele chces dobre pre druhych?
kup si kniu Mindfulness pro každý den. Ja mam to iste a tato kniha mi pomohla. Je cielena na koncentraciu a zastavenie myslienok. Velmi dobre na problem ktory mas.
Mne sa to deje v situaciach, ktore lutujem alebo necitila som sa v nich komfortne napriklad ked som konala nie velmi moralne alebo v hneve, s nenavistou. Snazim sa takym situaciam a vybuchom emocii vyhybat radsej si kusnem do jazyka ako keby som nieco "zle" mala povedat, chce to vela sebazaprenia ale pomaha to.
Mne sa to tiež stáva relatívne často. Spomeniem si čo som povedala/spravila, občas by som sa kvôli tomu radšej pod zem prepadla z toho ako trápne sa cítim, aj keď to bolo už dávno a daný človek na to určite už dávno zabudol. Pred 5 rokmi sa mi to stávalo oveľa častejšie. Čo to znamená si nie som istá, ale nie ste jediná, čo to zažíva.