Držali ste niekto hladovku 1-3 dňovu prípadne viac? Absolútne nič okrem čistej vody kvôli zdravotným problémom,s ktorými vám medicína nevedela dlhodobo pomôcť?
@0silvia0 21 dni bola len na vode? Ja sa bojím že veľmi schudnem. Mám len 56 kg pri 170 CM. A tebe pomáha aj ten jeden deň? Jeden,dva dni by som to zvládla aj pravidelne
@0silvia0 potrebuje sa zbaviť problému zdravotného
Vyskusaj najprv jeden den v tyzdni, nie je to lahke. Treba si okolo toho vela veci nastudovat. Hlavne stravovanie po hladovke, to je velmi dolezite.
Ano, kolegyna bola 21 dni na vode.
@0silvia0 a neodpadla z toho? Mne to príde už nebezpečné tri týždne. Aby som neskončila v nemocnici. Ja začnem tým jedným dňom určite.
Neera od Madalbal pomoze v hladovke.
Vela si o tom nastuduj. Kolegyna neodpadla, ale lahke to nebolo.
Je dobre tu najvacsiu krizu hladu prespat.
Autorka,napis mi...aby som nezabudla..manzel ma vela okolo toho nastudovane,na slovensku je jeden muz,ktory sa tym zaobera,sam sa vyliecil hladovkou,a pod lekarskym dozorom pomaha aj inym,tusim 11 dnove pobyty robi..no neviem ako sa vola,musim sa na to opytat muza
no ty pri svojej vyske a vahe vela nezjes...takze pozor nato. ine je ked sa niekto stravuje normalne a da si takuto ocistu a ine ked chudy clovek este ide vyhladoviet uz vyhladovane telo...
Kolega vydrzal 4dni len na vode. Chcel si prečistiť telo.. Nemal nejaky zdravotný problém. Chodil do práce. Mal aj krízu aj sa cítil nie byt uolne fit. Potom 4dni nabiehal pomaly na normálnu stravu.. Tiež treba dodržiavať nejaké pravidlá.
@alana1 ja zjem teda dosť. Ale je pravda,že skôr zdravé veci,minimum pamlskov. Ale typ postavy mám geneticky daný. V našej rodine z oboch strán boli len samí štíhli .
@anickaaa6aaa presne tak, dolezitejsia ako hladovka je navratovka. Ta je aj ovela tazsia.
@0silvia0 takže tebe tri dni aj pomohli a potom teda nemôžem zjesť hocičo čo ma napadne. Ale postupne. No,musím to asi najskôr trocha naštudovať.
@alana1 ja nie som vyhladovená😁
No nemozes zjest hocico, lebo si pretazis oblicky, ktore pocas hladovky detoxikovali a ublizis si este viac. Toto treba robit opatrne. A po hladovke si drzat chute na uzde. Toto je este tazsie ako samotna hladovka.
Aj moja mama bola 3 týždne. Voda kajanská paprika a javorový sirup . Schudla 20 kil. Ale mala 85 kil predtým.
A nejakú dobrú knihu o hladovke,detoxe viete poradiť? Skôr staršieho vydania. Takú skôr rokmi overenú najlepšie slov.alebo českých autorov.
Ja som akurat sledovala na instragrame Zdenku Jakesovu (byvala zena sefkuchara Martina Zahumenskeho) a ona to dala na vode 12dni ...to bol jej liecivy pobyt..mala zdravotne problemy...12 dni na vode schudla 9kg a to chodila kazdy den na tury a robila 10 000 krokov...bola pod dohladom aj lekarov,lebo je tam riziko,ze odpadnes atd...na konci si to velmi chvalila a sa jej zlepsilo vela veci...mala tam super kolektiv ,takze to zvladla...ja kebyze to robil sama doma,tak asi odpadnem na prvy den vecer... ale vela ludi som pocula,ze takymto sposobom si vela vyliecilo zdr.problemy...
Ahoj autorka, pozri si môj príspevok (posledný na prvej strane) v tejto diskusii: https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ako-rychlo-schudnem-aspon-4-kg/
dokument o poste (hladovke)
Ak ťa tá hladovka zaujíma, ale nevieš o nej nič, odporúčam ti naštudovať si o tom potrebné veci, aj o strave, čo robiť po hladovke, detoxe atď. Ja som akurát začítaná do knihy Očista, skús si ju prečítať.
https://www.megaknihy.sk/zdravie-diety/344695-o...
Do hladovky choď až po tom, keď budeš mať zrovnané v sebe pojmy, dojmy a všetko čo s tým súvisí 🙂
a preco ta napadlo prave postovanie, ako sposob riesenia zdravotnych problemov? láka ta to, mas chut to vyskusat? alebo ti to len niekto poradil, ci uz skusas hocico? nie je to sposob vhodny pre kazdeho a ani nie kazdemu pomoze.. ak mas z toho obavy a nie najlepsi pocit, tak by som do toho ani nesla
ja som raz davno drzala post tri tyzdne na vode a obcas troske ovocnej stavy.. nerobila som to kvoli problemom, len zo zaujmu.. nebolo to vobec tazke, chodila som normalne do roboty, aj bezne fungovala.. ale nemala som pocit, ze by mi to nieco dalo.. a to obdobie po tom bolo veru narocnejsie, ako ten post, dost som si tym rozhodila prirodzene funovanie tela.. uz by som to nerobila
Ja som pred 2 rokmi nechtiac bola tiež len na vode a injekciach cca 3 týždne. Zablokovala sa mi sánka a vedela som ju otvoriť len na pár mm, takže som musela splasnut slamku a len tak som dokázala piť. Niečo hrozné.
Moze pit cviklovu stavu bez jedla 3 dni.... urcite kazda takato ocista je dobra pre telo
Mňa držali v nemocnici 3 dní bez jedla a aj bez vody!!!!! Koli žlčníku, dá sa to, no bola som slabá ako mucha. Ani vstať, nič....
Áno, ja. Ale už veľmi dávno.
@reanda ja nerada robím veci,ktoré mi niekto radi. Sama sa rozhodujem a musím skúsiť len to,čomu verím. Ako placebo😁. Proste ak si myslím,že mi niečo môže pomôcť,tak práve do toho chcem ísť. Bonus veľkú je,ak sa dozviem o ľuďoch,ktorým to tiež pomohlo. Ja mám také nejaké zmýšľanie. Čo mi príde ako hlúposť ,do toho nejdem aj keď napr.zase niekomu inému práve to pomohlo. U mňa hrá veľkú rolu viera v niečo.
Ano, roky som mala hladovkove pondelky, 2x som drzala 3 dni. Zmizla mi migrena. Kolegyna drzala 21 dni, vyliecila si zdravotny problem.